Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH skuteri, SEZONA 2009
Iwo SR Tuono:
skuteri u HR imaju karmu usisavača sa kočnicom, i dok se to u HR ne promjeni tako će i dalje bit...zato treba organizirano se okupljat, filat medije i eksponirat se maksimalno kroz skuter udruge i klubove i tako više popularizirat sve ovo.
sp...:
debeljkooo....javi se.....znaš ko je..sjedimo zajedno u klupi......pa da istina jakooo maloo favoriziraju moto sport u hrvatskoj...al ako itko prati motorevije vidjet će da nakon svake trke najviše članaka ima o supermotu...o skuterima kao što je neko reko maloprije jedva da i rezultate objave...debilno... samo prenose taj retardirani nogomet.... :( :( :( :confused5:
veka84sb:
Kako vise popularizirati motosport kod nas? Kada vecina samo zna piti Zuju i blejati 90 min u televizor uzvikujuci sudcu da je peder!
Kako da ljudima se svide skuteri kada su za vecinu vozaca auta skuteri nocna mora na cesti ,a gdje da idu jos gledati utrke nekih tamo zujalica.....
Mislim da je problem jako ozbiljan i da nema brzog rijesenja koji ce dojeniti neke pozitivne pomake jednostavno treba uloziti puno truda u popularizaciju i da ljudi pocnu na skuter trke gledati kao nesta dobro i budu zainteresirani.
divljakusa:
utrka u marofu je ujedno i utrka europskog prwenstawa....danas sam saznala da je to potwrĐeno....
Drnda:
--- Citat: divljakusa - 13 Siječanj, 2009, 23:15:32 ---utrka u marofu je ujedno i utrka europskog prwenstawa....danas sam saznala da je to potwrĐeno....
--- Kraj citata ---
kul, da bar mogu ici gledati...
trebalo bi jednom napisati pismo moto klubu i moto pulsu o trkama skutera da malo obrate paznju na njih i da napisu o njima malo barem stranicu dvije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju