Tehnički kutak > Tuning skutera

Malaguti F-15- mala pomoc oko tuninga?

<< < (3/6) > >>

RunnerSukosan:
Ista stvar , uzmi ono sto je jeftinije. Filter uzmu double layer.

Ja bi prvo bome linearne uzeo, imas ih jeftino na njuskalu. Ja mislim da je motoforce nova cca 200kn

robyakarider:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Ožujak, 2017, 10:38:18 ---Prevelika se fama stvara s tim pucanjem lamelica,moje broje 51 000+km i još su čitave  ;D

--- Kraj citata ---

jedan put je dovoljno da puknu  :icon_biggrin:

Klokot:
Ma ja ne znam uopce sta bi vise, to je samo krenulo prije mjesec dana i ne pusta.. ko da nema kraja  :angry9: trebo bi jos koji set rolica, par dizni, par federcica, koji centralni feder.. nesto da se igram, to se podrazumjeva.. jedino na tudu preporuku jedne rolice, federcice, diznu, centralni pa da ne isprobavam previse.. tako bi ostalo za polutku.. sigurno vi neki imate iskustva, al ne pogada se to od prve kolko ja znam.. nemam ni prijatelja, ni majstora da pitam oko skutera.. nove polutke nema ispod 40e kolko sam vidio..

RunnerSukosan:
Pa ovisi, ako ti dobro radi ,vrtiš zeljene okretaje, ne padaju okratji itd nemas potrebe dirat. Odakle si?
Imas polovne polutke od peze (nisam siguran jel mogu od baotiana) za male pare.

Klokot:
Iz Zagreba.. Bum jos vidio sta cu s tim, probat cu nes smislit.. Nisam se jos primio posla, ne znam kolko me problema ceka.. Uglavnom hvala svima na volji i odgovorima, kad zapne nesto javim u kojoj sam fazi..  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju