Tehnički kutak > Tuning skutera

Malaguti F-15- mala pomoc oko tuninga?

<< < (6/6)

kova:
kad stavljas ventilator stavi  ventilator pa onaj pleh pa jednu sajbicu da pase na radilicu pa tek onda zubce za kurblu i onda maticu to se i meni dogodilo okrenul se ventilator jer ga drzi samo onaj pleh mali

robyakarider:
Ma kakva sajba ispod zubi za kurblu
Ide ti sajba ispod ventilatora, po slikama bi rekao da je nije bilo

Klokot:
poz svima, bilo je nekih problema al svega vec ima na forumu pa nisam htio dramit.. turpijao sam zupce na radilici da izvadim bolcnu variomata jer nisam htio puno sile  ;D .. al nije tak lako izvadit radilicu kak sam mislio, probo sam grijat tuckat i te neke metode al nista bez sile tak da bolje da ne pricam, po pricama to puno lakse ide neg meni.. stavio sam lezajeve na radilicu, smrznuo skupa i stavio u zagrijani blok, ko noz u putar lakse nego vadenje.. al ipak sam malo potucko preko krpe cekicem i nastavkom gedore jer ko da nije sjelo u milimetar.. nista strasno .. malo muke iglicasti klip bolcna osiguraci unervozio sam se oko toga pa mi je karika pukla poslije jer nisam stavio na pocetku kad je lakse i kad sam jos bio normalan.. stari je doso "pomoc" oko toga, kaze treba imat alat nije to za seljaka.. hvali svoju gileru i kak je najbolje 50 kubika kad se dobro postela   :happy8:.. sve sam namazo i podmazo , stavio glavu i to je to.. za anker plocu sam naso post koji ste svi vidli vjerovatno, prosiriti rupe 2-3 mm gornju u desno i donju u lijevo za ranije paljenje, ima i slike.. mislim da sam ok napravio.. neda se pojacati ulje na pumpi pa sam mislio mozda cep na svaki tank benzina.. linearne polutke cu od starog baotiana  :frajer: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju