Dakle pristupio sam sa kolegom pregledti sav skuter, osim karburatora jer je dosta nedostupan.
Imam 136950 km prijeđenih.
Ocarinjen 12.mj 2010.god Prva registracija 4.mj. 2011,
-Aluminijski poklopac skinut i opran, Najviše crne prljavštine je bilo kod variomata, dok kod kvačila dosta čisto.
- Vijak od variomata jedva smo odvrnuli sa pneumatskim pištoljem.Valjci su bili crno-smeđe boje i neki su bili jajolikog oblika.
Pošto je kolega imao rezervne nove od 6 grama,pa smo te stavili. (19x15,5 7,5 grama su orginal rolice).
Skinute rolice crno smeđe boje, neke jajolike, a jednu smo imjerili 5 grama.
-Kvačilo propuhano i nismo ga za sada dirali. Kroz rupe sam vidio da su mjestimično smeđi federi.nešto imeđu smeđe i crne boje, kao da se izlizala boja?
- Reme kupio novi u piagio trgovini 811 x 18.5mm =180 kn (iste oznake kao i starog 20026 PIAGIO 480852/4 ).
Skinut remrn je bio potrošen: mekši i dimenzija 807 x16.5~17
Znači skratio se za 4 cm i potrošio u širini za 1,5~2mm
-Promijenili ulje u zglavčini. Točno 1 deci do srednje crte.I to je kolega imao u rezervi.
-Kod skidanja svijećice opet problem. Slomljena metalni-prstenasti naglavak u lulici što sjedne na svijećicu. nagurali je u koljenu u servisu i tu je vatničilo
Opet u piagio sa orginalom lulicom. Kaže da nema i da je ovo sasvim dobro. Napravi mi sa kablom i keramičke NRG lulu=50kn
Lulica sada nema gumeni prste od 5 cm što zatvara rupu kod cilindra, vjerojatno radi zračnog hlađenja, da se ne gubi zrak?
Eto to smo napravili u tri sata rada, tj moj dobar kolega , a ja sam sve to vizualno pratio. Više nije imao živaca da radimo dalje. jer izgleda
da treba skidati sic i ostali oklop da bise došlo do karburatora. Motor je življi i startniji. Kada dam gas treba mu 7sek. da prihvati i kostantno ubrzava.
Kišovito je vrijeme pa ga ne mogu sada razvlačiti.
Tako da za diznu ( u piagiu kažu daje 52), neznam koja je trenutno sada? Morao bih sada mjeriti potrošnju benzina na 100km,
Pa dalje nastaviti sa federima i rolicama
LP