Ostalo > Svijet računala i mobitela

Lenovo P2 ili Xiaomi Mi Max

<< < (8/8)

lju989:
zvonkec, gdje si radio zamjenu baterije?

zvonkec92:
Tech Doctor koji je inaće na dosta lošem glasu al evo ja imam samo riječi hvale za njih. Ovo je već 4.x da je Lenovo kod njih na servisu i uvjek je sve odrađeno kako treba. 2x bila stvar do softwera ( ja sam nekaj prčkao i sj#bo pa odnio pod garanciju ), 1x mjenjao ekran i sada bateriju. Do sada je uvijek bio gotov sljedeći dan ili za 2 dana jedino za bateriju sam čekao 3 tjedna al to su mi odma rekli da je to več 4-5 godina star model i opčenito ih se malo prodalo u HR a još manje ih je po servisima pa dijelova niti nema i treba čekat da stigne iz Kine ( ili odakle već nabavljaju ) Nije mi bio problem čekat jer imam u ŠTEKU nekoliko mobitela pa nisam paničario kad će kad će ajde brže malo i pljuvao ih kao ostala ekipa kaj čitam po forumima. Još jedna pohvala jer mi nisu resetirali mob na tvorničke postavke i predzadnji put i sada bez obzira kaje to "politika firme" da se mora pod obavezno jer sam tetu za "šankom" ljepo zamolio ako može da to ne diraju :D

Pitao sam u 2-3 neka šusterska servisa svi mi rekli neke bolesne cifre ALI sa zamjenskom baterijom a opet čitajuči malo strane forume zamjenske baterije su još gore od ove orginalne koja je stara 3 godine pa reko za te pare nek ide u ovlašteni i bar znam da bum dobio orginalni dio. Staru bateriju sam dobio nazad :) za uspomenu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju