Ostalo > Svijet računala i mobitela

Lenovo P2 ili Xiaomi Mi Max

(1/8) > >>

zvonkec92:
Najviše me zanima kvaliteta i pouzdanost, koji od ta dva je sigurniji? U startu zajebite priče o ekranu na mi max, ne tražim raspravu o tome... Kolko čitam po bug forumu xiaomi je li la, neki seru po njemu neki ga hvale. Za lenovo još ništa pametno nisam našo. Koju marku uzet na kraju, oba moba mi se sviđaju oba imaju dobre baterije. Brine me taj MIUI k**ra* to je neš bugovito ili? Svi koji imaju te xiaomije svi nešta mjenjaju romove drkaju po tome pa sad neznam valja li ta marka ičemu ili ničemu ? Lenovo bi trebo imat dobro optimiziran rom bez bugova i sranja ili se varam?

Po specifikacijama i cijeni mi ta dva dolaze u obzir, bolje do 2500kn nisam uspio nać   :icon_scratch:  Kupio bi isključivo kod nas zbog garancije, ovo naručivanje prek neta mi ne ulijeva neko povjerenje.

Rox-Rab:
Da ne spamam previse jesi razmisljao o nekom brandiranom jer se za te novce nađe dobar stroj preko njuške?

Ja sam imao 3 xiaomija,nisam imao nikakve zamjerke,imao sam 2 komada mi4 LTE i zadnje sam prodao mi4i, oba su super ali 4Lte mi se pokazao boljim,baterija 2-3 dana ili ti ga 4h SOT-a,signala koliko hoces i di god hoces,kvalitetna izrada svega,od ekrana do kucista, MIUI sustav ti je na foru iphonea,ni tu nemam nikakvih primjedbi,sve u svemu za lovu koju kostaju bolji mob nisam mogao nac

zvonkec92:
Dok se neko sjetio odg vec sam kupio Lenovo P2. 4h sota mi je socijala, tolko sam imao na starom kinezu i to mi je puno pre malo. Ovaj mob mi velicinom odgovara, u milimetar je isti kao stari mob, samo je puno tezi valjda zbog baterije al to mi i nije neka mana. Bolje nego da je ko papir. Specifikacije odlicne, bugova do sad nisam naso, touch puno bolji i tocniji nego na starom mobu. Ma odlican uredaj. Vjerujem da ni xiaomi nije los sta se tice izrade ali nisam jos nikog naso a da nije prckao i kemijao s romovima na tom mi max.

Sta se marke tice, neka fala. Iste specifikacije npr ima samsung A5 a skuplji 1100kn od Lenova. nisam bas veslo siso da bacim pare samo na jebeni naziv firme.

U ponudi su bile jos dve motorole sa 2k ekranima al je sot isto bio jadan, jedva 3 sata. Mislim da za ove pare bolje od lenova nisam mogo nac.

zvonkec92:
Da ne otvaram opet novu temu, danas uj#bo svoj najdrazi mobitel. Đubre mi ispalo iz ruke sa jebenih 15cm od betona i vidi stete koda je pao sa 3 metra. Da stvar bude gluplja kaljeno staklo je ostalo cijelo i netaknuto a rascvjetalo se orginalno staklo skupa sa home tipkom. Ekran mi i ne smeta tolko ali u home tipki je citac otiska prsta koji vise ne radi tako da mi nema druge nego kupit novi mob. Popravak ovog je neisplativ.

KAJ SAD UZET ???

Za oko mi zapeo Lenovo Phab2 Pro samo mislim da ce ta ekrancina s tom rezom pocuclat bateriju taj cas. Ajde preporucite nekaj a da nije skupo. Prioritet je velika baterija i procesor 14nm pa ispod. MTK ne dolazi u obzir..

SviDŽa mi se i Mi Max 2 i 3, neznam kak je sa kupovinom na honrbuy-u, nekak me odbija to kupovanje vani jer ak bu trebalo kaj reklamirat šalji mob sim pa tam i čekaj ga 2 mjeseca...

PchelaUbica:
Ti bas volis te big screen-ove
Baterija im je.odlicna.samo sto kazes pitanje je koliko ce.vuci .. Ali i ne nadaj se nikakvim pretjeranim performansama s tim starim snapdragonom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju