Ostalo > Svijet računala i mobitela
Lenovo P2 ili Xiaomi Mi Max
aragonY:
Digitizer je valjda zalijepljen uv ljepilom cijelom povrsinom na ekran i to nije bas samo tako skini stari stavi novi, ima nauke ali na kraju po meni se to sve svodi na iskustvo cega zvonkec bas i nema ;D al ako ti se da, eksperimentiraj sta fali ionako je neispravno sad.. I ja imam tako jedan displej od galaxy s3 pa sam htio isprobati skidanje stakla al nikad da nađem vremena za to. Neko radi sa kartama, neko sa koncem, ma ima metoda brdo.. u sustini sve se svodi na zagrijavanje tog uv ljepila kako bi postalo fleksibilnije i odvajanja stakla od ekrana ali pazljivo da ga ne unistis(ekran, ne staklo ;D)
zvonkec92:
Mozda bi cak bilo najlakse da ga malo kucnem cekicem da popuca po cjeloj povrsini staklo i samo skidam komadice sa ekrana. Vidim kolegica s posla ima neki samsung razbiti i vec joj gore oko selfi kamere i zvucnika nema uopce stakla otpalo samo a nesto je i ona cupala noktima
Corector:
Meni je to sve fus.
Lezz22:
--- Citat: zvonkec92 - 05 Listopad, 2018, 07:31:19 ---Mozda bi cak bilo najlakse da ga malo kucnem cekicem da popuca po cjeloj povrsini staklo i samo skidam komadice sa ekrana. Vidim kolegica s posla ima neki samsung razbiti i vec joj gore oko selfi kamere i zvucnika nema uopce stakla otpalo samo a nesto je i ona cupala noktima
--- Kraj citata ---
sanse da sjebes 99.9%
zicu, fen obicni ili industrijski (ako mos nac tekuci dusik jos bolje) i jako jako puno vremena al i dalje su velike sanse da sjebes
starim mobitelima se lagano skidalo jer su imali deblji sloj ljepila dok novi imaju tanki sloj ljepila i pretanka stakla pa npr na s8 ili s9 je skoro pa nemoguce i sa opremom skinut zato rijetki servisi to nude al opet naplate 1000kn pa i preko
zvonkec92:
Apdejt
Lenovo P2 nakon 2 i pol godine koristenja danas dobio novu bateriju jer mi je iso na zivce SOT od jebenih 8-9 sati a prije sam imao 13-14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju