Ostalo > Svijet računala i mobitela

Lenovo P2 ili Xiaomi Mi Max

<< < (4/8) > >>

zvonkec92:
Cim manje para to bolje ;) tu za 1300kn imam isti SD 625 ko u Lenovu, jedino ima manje rama i slabiju bateriju al ajd za te pare se stvarno bolje nemre nac

zvonkec92:
Ma nista od tih xiaomi smeca, citam i na bug forumu i na drugim forumima da tu stalno neki bugovi sa softwerima, svakih par dana izlaze apdejtovi koji popravejedno useru drugo. Brdo gluposti prvo treba nariktat da bi mob normalno funkcionirao. Vise mi se svida cisti android bez gluposti. Nazvo Lenovo Hrvacka i kod njih je 700kn ekran sve sa staklom tak da ga sad idem furat njima na servis dok svi ostali traze po 1300kn za istu stvar. Rade cu si popravit taj mob jer ima brutalnu bateriju kakvu ni jedan drugi mob nema. Trenutno karticu prebacio u Moto X style :D

Dax:
Xiaomi je odlican mob
Samo imas dvije verzije!!!!
Imas kao za nase trziste updatove i imas kupit xiaomi sa global update,a taj je odlican
Nema nikakve veze sa euro updatovima

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

SF2 Freak:
Lg K8 te ceka za kikiriki. Baterija 3 dana.

zvonkec92:
Javljam se direktno iz servisa, predji panel 550kn + home tipka 140kn. Prakticki su cijene kao i na aliexpressu za dijelove kaj je super.

Ma za taj xiaomi citam bokte svaka tema ima po 50 stranica, ovaj se zali da mu ne radi led notification, drugi pak da mu nestaje neki k**ra* s ekrana, trecem update sj#bo bateriju, uglavnom svi u temi imaju neki prigovor na softwer te marke. Nemam ja zivaca za to ocu kad kupim mob da odma sve radi kak treba a ne da se jos drkam s romovima i izvodim kerefeke da mi proradi aplikacija mesenđer i slicno ka citam da ljudi imaju problema, znaci pricam o tom global romu.

Ugl predao mob na servis i veli zenska sutra bu vec gotov. Kod lenova mi se najvise svida baterija kakvu ni jedan mob tih specifikacija nema...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju