Općenito > Propisi

Prolazak kroz crveno?

<< < (6/7) > >>

ivano_007:
A pročitaj još najmanje 3x temu pa ćeš shvatit da sam samo pitao kako ide procedura i kakva su vaša iskustva, a ne sažaljenje i da mi neko od vas plati kaznu, kako si ti vjerovatno protumačia :toothy9:

KarloDelPontiac:
Da, izgleda da je bas to u pitanju... Kako si shvatio svoj prekrsaj, tako si shvatio i moj post....  :(

balki:
Ivano nebrini ja sam uz tebe jer znam da nisam bezgrešan- faktor nepažnje je odradio svoje dok se faktor sreće pobrinuo da sve završi OK. Represalije te žele oguliti a tvoje je da se obraniš jer na obranu imaju pravo i žešći kriminalci:headbang:
Javi tu u temu za 6mjeseci do godinu kad se okonča kak si prošao da Karlo prestane brinuti;-)

KarloDelPontiac:
Ma ne brine Karlo da li ce Ivano dobiti kaznu ili ne, Karlo brine da Ivano nije izvuka nikakvu pouku iz toga, sto je veci problem. Ako je naucio lekciju iz ovoga, i sreca mu je pomogla kao sto kazes, ne treba mu druge kazne

ivano_007:

--- Citat: KarloDelPontiac - 17 Veljača, 2017, 17:07:32 ---Ma ne brine Karlo da li ce Ivano dobiti kaznu ili ne, Karlo brine da Ivano nije izvuka nikakvu pouku iz toga, sto je veci problem. Ako je naucio lekciju iz ovoga, i sreca mu je pomogla kao sto kazes, ne treba mu druge kazne
--- Kraj citata ---

A daj nas ti prosvijetli i reci nam koju bi pouku po tebi trebao izvuć? :laughing7:

Ne razumiš da je ovo trenutak nepažnje koji se svakom vozaču dogodi sto puta u životu (jer ljudi nisu bezgrešni kao što balki kaže), samo u većini slučajeva faktor sreće odigra svoju ulogu pa sve bude bez ikakvih posljedica i prođe neopaženo. A ne nekakva bahatost tipa kad voziš 50km/h iznad ograničenja il kad popiješ pa svjesno činiš prekršaj pa možeš sebi reć nakon svega "glup sam šta sam loka i sia u auto, a znam da loše utječe na mene", "glup sam šta je ograničenje toliko, a ja svjesno vozia toliko" bla bla

--- Citat: balki - 17 Veljača, 2017, 17:02:32 ---Ivano nebrini ja sam uz tebe jer znam da nisam bezgrešan- faktor nepažnje je odradio svoje dok se faktor sreće pobrinuo da sve završi OK. Represalije te žele oguliti a tvoje je da se obraniš jer na obranu imaju pravo i žešći kriminalci:headbang:
Javi tu u temu za 6mjeseci do godinu kad se okonča kak si prošao da Karlo prestane brinuti;-)
--- Kraj citata ---

Hvala brate na potpori :toothy12: uglavnom isplatila se tema, sazna sam sve šta me zanimalo i malo vidia vaša iskustva. Napisat ćemo prigovor na visinu kazne, a ne i na samo počinjenje prekršaja jer je ono evidentno bilo, pa se nadam da ću se sitit napisat ovde kad dobijem pravomoćno rješenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju