Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
prije nekih dvije godine,prošao sam kroz crveno radnim vozilom,dobio poziv na sub,bacio sutkinji kukavicu da mi treba vozačka za posao,kaže ona ostavit ču ti vozačku,počeo ja kukat i za novčanu,nakraju platio sudske troškove 100 kuna i milina
Citat: ivan salinovic sr sale - 16 Veljača, 2017, 19:04:17prije nekih dvije godine,prošao sam kroz crveno radnim vozilom,dobio poziv na sub,bacio sutkinji kukavicu da mi treba vozačka za posao,kaže ona ostavit ču ti vozačku,počeo ja kukat i za novčanu,nakraju platio sudske troškove 100 kuna i milinaSamo da ne dođe žalba u ruku nekog tko ima stav sličan štefu, tad sam na#eb%
Pozdrav ! Napisi zalbu i predaj je u roku , a kod sudca za prekrsaje objasni situaciju i da s obzirom da prije nisi bio kaznjavan ako ti moze za to dati ukor. Provjeri kod nekog konkretnije da li je to moguce izvesti za takav tip prekrsaja, s time da narednih godinu dana ne bi smio napraviti niti jedan jer u protivnom ti se naplacuju oba.