Tehnički kutak > Styling skutera

Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla

<< < (31/60) > >>

ajlavsrku:

--- Citat: anton_VXR - 08 Siječanj, 2018, 17:17:02 ---
--- Citat: ajlavsrku - 06 Siječanj, 2018, 23:34:17 ---
--- Citat: anton_VXR - 15 Prosinac, 2017, 12:50:10 ---znaci zelim uzet ksenon kratko i dugo. imam starijeg runnera sa crnom folijom preko fara. trebam nesto malo jace.
da uzmem za kratko i dugo H8 velicinu 8000K ili 6000K
boju? ili treba velicine bit razlicite?

--- Kraj citata ---

Jel ti prozirni far ako je onda je h7 kratko h1 dugo
Crni far je h8 na kratko i dugo,pase i h11 zarulja
Na dugo ti netriba xenon nevalja ni blicat sa xenonom to steti a sa kratkim dovoljno vidis iako je to bez lece k***c pa rasipa svitlo okolo ima san xenon pa znan kako to baca snop svitla kako god stela
Led san tia probat al kad sam dobia set koji neradi poludia san
Sad cu uzet h11 i ubacit u far nightbreaker il powertech platinum zarulje i cao
Ako oces xenon gledaj 4300 il 5000k,6000 vec baca u plavo a 8000 pogotovo

--- Kraj citata ---

da prozirni je. kratko mi je H7, a dugo H1 kako si reka.
bez lece bi, nezelim si rezat bezpotrebno far iznutra... razmisljao sam o 6000k jer mi se cini najbljelji. deep white. vidio sam na cesti par auta i jebeno izgleda.
jer trenutno imam valjda halogenu zarulju na kratkom. oblozena je plavim filmom. i baca mi jebeno bijelo. dok mi je dugo obicno zuto i to mi se ne svida, pa bi zato oboje promijenio..

--- Kraj citata ---

6000 baca na plavo,4300 je slicno tvornickom a baca na bjelo dosta,5000k je bijelo al xenon je sranje bez lece na runneru,radije uzmi osram cool blue zarulje tako nesto se zovu ili philips blue vision

Poggiali:
ja imam na bevu sad osram night breaker laser i zadovoljan sam, zato sam i skinuo xenon.. inastalacija mi uzme pol pretinca za sitnice, a nije mi to potrebno

anton_VXR:

--- Citat: Poggiali - 08 Siječanj, 2018, 23:05:11 ---ja imam na bevu sad osram night breaker laser i zadovoljan sam, zato sam i skinuo xenon.. inastalacija mi uzme pol pretinca za sitnice, a nije mi to potrebno

--- Kraj citata ---

ovakvu zarulju imam na kratkom i jebeno bijelo mi baca

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Poggiali:
moja je ovakva

ajlavsrku:

--- Citat: anton_VXR - 09 Siječanj, 2018, 01:17:52 ---
--- Citat: Poggiali - 08 Siječanj, 2018, 23:05:11 ---ja imam na bevu sad osram night breaker laser i zadovoljan sam, zato sam i skinuo xenon.. inastalacija mi uzme pol pretinca za sitnice, a nije mi to potrebno

--- Kraj citata ---

ovakvu zarulju imam na kratkom i jebeno bijelo mi baca

--- Kraj citata ---

Imam i ja takvu isto usporedjiva san obicnu i ovu,nema mi razlike u snopu svjetla osim sta ova plava svjetli bjelije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju