Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
anton_VXR:
znaci zelim uzet ksenon kratko i dugo. imam starijeg runnera sa crnom folijom preko fara. trebam nesto malo jace.
da uzmem za kratko i dugo H8 velicinu 8000K ili 6000K boju? ili treba velicine bit razlicite?
Poggiali:
jel postoji kakva led varijanta za ovo sranje od s3 P26s zarulje? 15w je stvarno preslabo za noc... a dugo ni nemam :/
https://www.lampa.it/public/importate/9/91/91518-S-01.jpg
ajlavsrku:
--- Citat: anton_VXR - 15 Prosinac, 2017, 12:50:10 ---znaci zelim uzet ksenon kratko i dugo. imam starijeg runnera sa crnom folijom preko fara. trebam nesto malo jace.
da uzmem za kratko i dugo H8 velicinu 8000K ili 6000K
boju? ili treba velicine bit razlicite?
--- Kraj citata ---
Jel ti prozirni far ako je onda je h7 kratko h1 dugo
Crni far je h8 na kratko i dugo,pase i h11 zarulja
Na dugo ti netriba xenon nevalja ni blicat sa xenonom to steti a sa kratkim dovoljno vidis iako je to bez lece k***c pa rasipa svitlo okolo ima san xenon pa znan kako to baca snop svitla kako god stela
Led san tia probat al kad sam dobia set koji neradi poludia san
Sad cu uzet h11 i ubacit u far nightbreaker il powertech platinum zarulje i cao
Ako oces xenon gledaj 4300 il 5000k,6000 vec baca u plavo a 8000 pogotovo
anton_VXR:
--- Citat: ajlavsrku - 06 Siječanj, 2018, 23:34:17 ---
--- Citat: anton_VXR - 15 Prosinac, 2017, 12:50:10 ---znaci zelim uzet ksenon kratko i dugo. imam starijeg runnera sa crnom folijom preko fara. trebam nesto malo jace.
da uzmem za kratko i dugo H8 velicinu 8000K ili 6000K
boju? ili treba velicine bit razlicite?
--- Kraj citata ---
Jel ti prozirni far ako je onda je h7 kratko h1 dugo
Crni far je h8 na kratko i dugo,pase i h11 zarulja
Na dugo ti netriba xenon nevalja ni blicat sa xenonom to steti a sa kratkim dovoljno vidis iako je to bez lece k***c pa rasipa svitlo okolo ima san xenon pa znan kako to baca snop svitla kako god stela
Led san tia probat al kad sam dobia set koji neradi poludia san
Sad cu uzet h11 i ubacit u far nightbreaker il powertech platinum zarulje i cao
Ako oces xenon gledaj 4300 il 5000k,6000 vec baca u plavo a 8000 pogotovo
--- Kraj citata ---
da prozirni je. kratko mi je H7, a dugo H1 kako si reka.
bez lece bi, nezelim si rezat bezpotrebno far iznutra... razmisljao sam o 6000k jer mi se cini najbljelji. deep white. vidio sam na cesti par auta i jebeno izgleda.
jer trenutno imam valjda halogenu zarulju na kratkom. oblozena je plavim filmom. i baca mi jebeno bijelo. dok mi je dugo obicno zuto i to mi se ne svida, pa bi zato oboje promijenio..
Poggiali:
Ak ti je halogena bjela nesto kao night breaker, 6000 xenon ti bude plav pored nje, vjeruj mi... mislim da ti treba 4300 ili 5000
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju