Tehnički kutak > Styling skutera

Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla

<< < (32/60) > >>

lukazikaovic:
Evo narucija san po corectovoj reklami xhp 50 chip

https://www.ebay.com/itm/2X-CREE-XHP-50-LED-Headlight80W-H11-16000LM-Low-Beam-Bulbs-6500K-High-Power/162630956216?epid=17003010042&hash=item25dd8f74b8:g:H0QAAOSw66pZkV2A&vxp=mtr

Javin kakve su kad stignu ako mi ne zapalu far  :icon_biggrin: i ako ove h11 uspijen uvalit u h8 utor
vjerojatno cu spojit kratko svitlo preko kontakta direktno na bateriju, tako da kad upalin dugo svitlo da oba budu upaljena. Valjda nece AC struja na dugomsvitlu unistit ledicu ili ventilator.

Akumulator san uzea od 9Ah tako da nebi trebalo bit drame sta ce ledica svitlit dok se motor ne upali (valjda).
najbolje bi bilo da kratko radi preko reglera a dugo po potrebi da se upali skupa sa kratkin al malo vise se triba zajebavat oko prespajanja prekidaca.

edit:
za namistit da radi i kratko i dugo preko reglera ali kad se upali dugo da se ne gasi kratko mozda samo treba trajno spojit žicu od kratkog svitla na zuto-crnu zicu na prekidacu. nisan sad siguran koja je tocno od kratkog al mislin da bi to rijesilo stvar. ne znam moze li runner izdrzat 2 ovakve ledice istovremeno preko reglera

ako je ljubicasta od kratkog samo treba trajno spojit ljubicastu na "+" tj ovu zuto crnu (nema plusa jer je AC). i onda bi kratko trebalo uvik bit spojeno a dugo bi se dodatno spojilo priko prekidaca.

lukazikaovic:
obeca san pa da nebi bilo  :icon_biggrin:

kad san spoija ledicu na AC sa namotaja vibrira u ruci i cuje se da radi ventilator tako da nebi trebalo bit problema sa AC strujon.

spoija san ih na nacin na kratko svitlo dolazi napon od kratkog svitla i napon od pozicija tako da nastavi svijetlit i kad se upali dugo svitlo.
Pozicije su spojene direktno na bateriju tako da se pale cin se da kontakt.

kratka

duga

Svitle ekstremno ali cini mi se da previsoko bacaju iako san zavida onu vidu do kraja.. Cekamo suva vrimena za testirat  :frajer:

aragonY:
Ajde super da si riješio, javi rezultate dok bude ljepšeg vremena  :headbang:

di.ky.73:
Jeli itko uzimao H4 led i ako je koja vam se cini najboljim izborom

Danijel4x4:
Ja sam uzel ovak nekaj:
https://www.ebay.com/itm/V16-H4-CREE-Turbo-Conversion-Hi-low-LED-Headlight-Lamp-Bulbs-Kits-7600LM-6000K/222369604442?epid=22004290833&hash=item33c642e35a:g:L~kAAOSwnHZYb0fr&vxp=mtr

imam ih vec duze od godinu dana i prezadovoljan sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju