Prosla godina majmuna je bila bas za majmunisanje, prelazili smo vise puta pola drzave bez ikakvih kvarova!
Ali ove godine stize naplata i kukurikanje ako odemo predaleko, jer godinu pijetla treba shvatiti ozbiljno, sto podrazumijeva radikalno smanjenje radijusa kretanja, zato sto uvijek ima necija "dobra noga" koja ce nas pogurati do doma. Dakle, zacadit cemo siti barem u prvoj polovici ove godine dok se ne okurazimo ako ne bude problema
Naravno, ko ima vevericu taj moze da kulira!
Dobro je da postoji sirok interes za voznju kakva god ona bila
U svakom slucaju, kao i prosle godine, biti ce na desetke voznji, a na mnogima cemo se preklopiti iako svatko tjera svoj gust
Bitno je da nema ovakvog odaziva:
Ak sam ja išao na more i nazad u jednom danu dok je runner imao preko 45 000km,sa sjebanom klipnjačom i pol igličastog,karikama koje ne postoje,zadnjim kotačem koji se klima i ubijenom vilicom do bola onda ne znam ko se za više od toga može izvlačit za tehnikalije
yizzz krajst, s tako pohabanim skutercetom si isao??? Pa jel ti znas koliko si puta trebao podesavati karburator do tamo i nazad??? I jos imas vecu toleranciju cilindra gdje treba ici Ž klip. Po mom proracunu ti si trebao stati 6832 puta, od toga napraviti 42899 okretaja serafica smjese, 5482 puta podesiti seger igle, 2260 puta promijeniti glavnu diznu, 1148 puta promijeniti ler diznu, 870 puta izmjeniti klipic s vecim skosenjem. Kladim se da nemas ni dobro podesen skuter, stoga mi posalji zvucnu snimku svog skutera da je provucem kroz program i odmah cu ti reci jesi li ga dobro podesio ili ne.
Ja u to ne vjerujem ako nisi napravio ovako tocno i striktno po proracunu, jer je to nemoguce i klip bi ti zaljepio vec do rotora stoga te molim da ne pricas gluposti i ne pobudjujes laznu nadu
Pa mom ujaku je zacvikao serijski piaggio nrg kad je isao na ribiciju nakon 3 besprijekorne godine, cak je isao do Minkena s njim i nazad, u trenutku kada je se popeo na nasip i nije odmah sisao s njega nego je nastavio nasipom, i zbog promjene tlaka zraka ode smjesa k vragu i masina mu je brutalno zacvikala da je spena usla u lezajave i morao je cijelu masinu promijeniti...