Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skupljanje skuteraša i ostalih dvokotača, trokotača i homemade prerađevina
kos7:
ja kad idem do faksa inace obavezno furam jos jedan blok redi tu juz zagurtan za mjesto suvozaca i sav potreban alat za preslozit
e sad mene zanima dal je to dosta ili trebam jos kaj uzet? :dontknow: :dontknow:
RunnerSukosan:
Jesi ti normalan ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! A gdje je drugi cilindar,namotaji,cdi,rama itd Jel ti znas da to crkava cim ih pogledas :laughing1: :icon_biggrin:
Nadam se samo da prestelas smjesu prije svakog grada/sela :frajer:
kos7:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Veljača, 2017, 21:06:20 ---Jesi ti normalan ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! A gdje je drugi cilindar,namotaji,cdi,rama itd Jel ti znas da to crkava cim ih pogledas :laughing1: :icon_biggrin:
Nadam se samo da prestelas smjesu prije svakog grada/sela :frajer:
--- Kraj citata ---
polako kolega blok redi tu juz ima to sve nakaceno i naravno sve sporcko sve malojzi, ugradil sam direkt inđeksn s beva 250ie, cuo sam da to dobro radi na krabu pa sad nemoram stelat
SF2 Freak:
--- Citat: aragonY - 07 Veljača, 2017, 14:16:32 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 13:45:01 ---Nema meatova više sve je postalo filozofiranje,ima 3 i pol čovjeka koji ne filozofiraju za đir(tipa daleko mi je,cvikat će mi,kasno je,moram doma za 15min,ima prašine na cesti,peža mi je spor,mama mi ne da,cura mi ne da itd.) i to je to uglavnom
--- Kraj citata ---
Suhi jel te sramota?
--- Kraj citata ---
Umro sam od smijeha :toothy12: :toothy12: :toothy12: Peza je spora ali jel vrijedi za 5kmh krajnje baciti na 100km 2L benge vise ? :happy3:
Voznjica ce biti svaki vikend negdje ... Kolko nas vrijeme posluzi , jer pogledajte ovakva trulež me ubija tako da ljetne vikende treba iskoristi maksimalno. Vrijeme voznjica se blizi takoda krente sklapati skutere bez fusanja jer vijerujem nikome se neda krpat skuter usred sezone.
kos7:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Veljača, 2017, 21:18:01 ---
--- Citat: aragonY - 07 Veljača, 2017, 14:16:32 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 13:45:01 ---Nema meatova više sve je postalo filozofiranje,ima 3 i pol čovjeka koji ne filozofiraju za đir(tipa daleko mi je,cvikat će mi,kasno je,moram doma za 15min,ima prašine na cesti,peža mi je spor,mama mi ne da,cura mi ne da itd.) i to je to uglavnom
--- Kraj citata ---
Suhi jel te sramota?
--- Kraj citata ---
Umro sam od smijeha :toothy12: :toothy12: :toothy12: Peza je spora ali jel vrijedi za 5kmh krajnje baciti na 100km 2L benge vise ? :happy3:
samo dvije litre vise, si ti normalan, da vidis kaj guta sa dignutim cokom :laughing7: :laughing7:
Voznjica ce biti svaki vikend negdje ... Kolko nas vrijeme posluzi , jer pogledajte ovakva trulež me ubija tako da ljetne vikende treba iskoristi maksimalno. Vrijeme voznjica se blizi takoda krente sklapati skutere bez fusanja jer vijerujem nikome se neda krpat skuter usred sezone.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju