Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skupljanje skuteraša i ostalih dvokotača, trokotača i homemade prerađevina
Scooterist_#1:
j#bo vas putokazi putopisi i ostalo! Dapace na budnicu otic il zapalit za more odlicno.. al jbg nema jaceg neg kad se vise ljudi okupi za kvartovski dir, sljeme, moravce palci k#rci i ostalo neg 3-4 za medugradski (cak i inozemni put :icon_biggrin:). Dizem kapu svima kaj idu na takva putovanja ja nebum ne denes.. (razlog stalo mi je do kicme a i u taksiju imam s njom sranja tak da...).. prava stvar je bila prije kad su se ljudi na kremicu nalazili po 20 njih i vise.. e to je ubijanje germe
Scooterist_#1:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Veljača, 2017, 21:18:01 ---
--- Citat: aragonY - 07 Veljača, 2017, 14:16:32 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 13:45:01 ---Nema meatova više sve je postalo filozofiranje,ima 3 i pol čovjeka koji ne filozofiraju za đir(tipa daleko mi je,cvikat će mi,kasno je,moram doma za 15min,ima prašine na cesti,peža mi je spor,mama mi ne da,cura mi ne da itd.) i to je to uglavnom
--- Kraj citata ---
Suhi jel te sramota?
--- Kraj citata ---
Umro sam od smijeha :toothy12: :toothy12: :toothy12: Peza je spora ali jel vrijedi za 5kmh krajnje baciti na 100km 2L benge vise ? :happy3:
Voznjica ce biti svaki vikend negdje ... Kolko nas vrijeme posluzi , jer pogledajte ovakva trulež me ubija tako da ljetne vikende treba iskoristi maksimalno. Vrijeme voznjica se blizi takoda krente sklapati skutere bez fusanja jer vijerujem nikome se neda krpat skuter usred sezone.
--- Kraj citata ---
Suhi daj mu reci sta je piaggio u prijevodu nemoj da ti v(j)evericu wrc-a sprda :toothy12:
@tomi vidim te cesto kad ides s posla al nikak da ti potrubim hehe..oce me ta tvoja dubrava
Tomi_ZG:
Di si Marac ljubim te u čelo jesi ti živ? ;D
Na runneru me ne vidiš sigurno jer se ne vozim 2mj.
Mogo bi forumski gemišt crew malo prevest vinskom cestom od kafane do kafane,sad kad su akcije na puhanje i to ;D
Scooterist_#1:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Veljača, 2017, 23:57:59 ---Di si Marac ljubim te u čelo jesi ti živ? ;D
Na runneru me ne vidiš sigurno jer se ne vozim 2mj.
Mogo bi forumski gemišt crew malo prevest vinskom cestom od kafane do kafane,sad kad su akcije na puhanje i to ;D
--- Kraj citata ---
Ko je reko na runneru haha.. evo ziv..nema me niđe ni na drumu ni na forumu.. dela se 12-tica cijeli tjedan u taksiju pa jbg.. taksiram i skupljam za sf4 :toothy12: al mi cika veverica oskar sj#bo poso drito za novu sa svojim polu uber vozilom haha oskar svaka cast
SF2 Freak:
Marac tiho to su povijerljive informacije :violent5:
Ajde ajde sigurno jedan dan u tj ne radis pa možemo otici negdje malo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju