Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Skupljanje skuteraša i ostalih dvokotača, trokotača i homemade prerađevina

<< < (6/6)

x250:
Vidim ovdje se samo javlja i piše ekipa (ili sam samo nekim čudom stekao takav dojam) ekipa sa 50-kama...

SF2 Freak:
Nemaju svi cash za nesto jace. Ima nas i sa jacim masinama nek kao GP ali 250-300 ima. Na kraju krajeva bitno da se druzimo.

Corector:
Pretpostavljam da je veliki problem odrzavati ravnotezu u drustvu 50-ica? Ali znamo mi za zanimljive ceste gdje bi te namucili  :laughing7:

Tomi_ZG:

--- Citat: x250 - 24 Veljača, 2017, 23:53:57 ---Vidim ovdje se samo javlja i piše ekipa (ili sam samo nekim čudom stekao takav dojam) ekipa sa 50-kama...

--- Kraj citata ---
Ekipa s 50kama se vozi kak spada,nije problem ni 500km u danu,do mora i sl.

Imaš na motori.hr grupe maksija i sl. koji se voze,to tu nećeš nać

x250:

--- Citat: SF2 Freak - 25 Veljača, 2017, 00:00:32 ---Nemaju svi cash za nesto jace. Ima nas i sa jacim masinama nek kao GP ali 250-300 ima. Na kraju krajeva bitno da se druzimo.

--- Kraj citata ---
Naravno da je bitno druženje, to je i svrha ove teme. Stavio sam temu na ovaj forum da vidim kako ekipa diše ali nisam znao da tu nema maxija. Nemam ništa protiv 50-ki i ja sam tako krenuo prije 15-ak i više godina ;D

Nikad nisam zapalio do mora sa 50-kom jer mi je to više bilo prometalo za po gradu, najdalje mi bilo ZG-VT ruta sa runnerom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju