Tehnički kutak > Garaža
runner by kos bros
kos7:
--- Citat: Corector - 06 Veljača, 2017, 16:27:56 ---
--- Citat: kos7 - 06 Veljača, 2017, 13:29:14 ---ljetujem na pagu pa kak sam mislil ic sa runnerom ove godine mozemo onda neki đir nabacit, naravno ak mi putem semering ne vrisne haha
--- Kraj citata ---
Auuuu samo za ovu izjavu ti dajem 2 nova smedja viton Corteco semeringa iz steka :notworthy:
Pod uvjetom da putem do Paga rijesis nesto u cemu cemo ubit brasno u kolektivu :headbang:
Sad kad vec mijenjas semeringe, rijesi i mikroremen te dobro pogledaj zupcanik koji povezuje vodenu i uljnu, dosjedi mu se razvale, a on je takodjer potrosni materijal koji kosta samo 60kn. Treba ga prekontrolirati prilikom svake izmjene mikroremena, iako mi se cini da je najpametnije da ide skupa s mikroremenom.
Meni je recimo lagano sj#bo osovinu vodene pumpe koja je ispravna, ali sreca da je tek naceo kutove. Inace voli pojest prikljucak uljne pumpe.
--- Kraj citata ---
hahah hvala na ponudi kolega corector, ali semerinzi su naruceni vec
kad raskopavama onda cu naravno i provjerit sve ikaj treba bit ce zamjenjeno
kos7:
postar je brz :headbang:
znam da mi je kamera na mobu smece, ali bitno da se vidi kaj je na slici :binkybaby:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
SF2 Freak:
normalno da je brz postar, ipak voze pijada
Patr1k747:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Veljača, 2017, 12:57:56 ---normalno da je brz postar, ipak voze pijada
--- Kraj citata ---
Ili tomosa
kos7:
--- Citat: Patr1k747 - 07 Veljača, 2017, 16:13:35 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Veljača, 2017, 12:57:56 ---normalno da je brz postar, ipak voze pijada
--- Kraj citata ---
Ili tomosa
--- Kraj citata ---
i kod mene su presli na zabice vecinom, bio je samo jedan stariji postar koji je apn-a do zadnjeg vozio haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju