Tehnički kutak > Garaža
runner by kos bros
kos7:
evo da i ja predstavim svoju sklepotinu :toothy12:
prvo malo povijsti.... runner je '06 godiste, kupljen je nov i od tada je presao oko 40k km
kaj se tice tjuniga prvo je bio zx i multic, to je tako vozilo do nekih 7k km i nesto sitno, pa je na to sjeo i malossi sport kojem se poslje pridruzuju i karb dell 19 i yasuni r. nakon toga je dosla i mhr replica i tako je skut fino isel, ali naravno bilo bi to grehota vozit bez primara(koji me uvjek podsjecal na zujanje superchargera hahah) pa je sjel onda i malossi torque drive. kvacilo je bio bgm evo koje je buraza dosta naljutilo pa je dosla delta i onda se lakse zivilo. kako su se skupili kilometri otpisala se i orginal radilica i ubacila bgm evo, i sad se jos vrti. kolko se sjecam umjesto yasunceta je jedno virjeme bio polini 4race2 ali s njim vise problema nego hleba pa je tako yasunce vraceno.
sve je to tako lepo stajalo dok jednog dana nije otiso klip u penziju i onda je vracena serijala, a skut je bas super picio.
Trenutna situacija je sljedeca-ja sam sad zagalavio sa serijalovicem jedino je piknut zx i stavljen stari multic pa sad ide to kolko tolko ok, da se zivit s njim. u planu trenutno nemam nikakvog tjuninga, eventualno ako uleti neki base kit povoljno pa onda to nabit gore, ali ako bude dobro, a ako ne e onda je opet dobro.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
stipe:
lep je!
imam dva komentara
1 - sredi prednje vilice
2 - nabavi bolji mobitel :toothy9:
Tomi_ZG:
Slike su ti mutne i naštimane ko da su pod gemištom slikane :laughing7:
Nek si barem zx stavio dobro je to,s onim spuhom je išo ko batina
RunnerSukosan:
Opop gomilaju runneri na forumu :frajer:
Runner samo ceka da mu stavis base :toothy9: :icon_biggrin:
Corector:
Ma samo natakni ZX+multivar i imas vevericu. Sad jel on dodje za 10sec. ili za 50sec. do 100 po satu je manje bitno kad tripujes recimo do St. Tropeza prema Gibraltaru kao sto neki planiraju za ovu sezonu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju