Tehnički kutak > Garaža

runner by kos bros

<< < (6/14) > >>

RunnerSukosan:
Dario ne mazi decku oci neg budi iskren i reci da ga zelis namazat  :laughing7:

kos7:
dada semering je, tak sam i mislil oba promjenit nisu skupi pa u kompletu idu kad vec radim onda nek bude kak spada.
imam radapcigr, a i ostalog alata imam kolko ocu toga barem ne fali kod mene, samo da vrmena uhvatim jer su mi sad ispiti pa da bar neke kroz 2 mjesec polozim haha

runner, ljetujem na pagu pa kak sam mislil ic sa runnerom ove godine mozemo onda neki đir nabacit, naravno ak mi putem semering ne vrisne haha

RunnerSukosan:
Moze, moze ja sam uvik za neki dir. Ako budes isa javi pa cemo se nac ,bacit dir i ubit BRASNO negdI :icon_thumright:

kos7:

--- Citat: RunnerSukosan - 06 Veljača, 2017, 13:37:14 ---Moze, moze ja sam uvik za neki dir. Ako budes isa javi pa cemo se nac ,bacit dir i ubit BRASNO negdI :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to se trazi haha

Corector:

--- Citat: kos7 - 06 Veljača, 2017, 13:29:14 ---ljetujem na pagu pa kak sam mislil ic sa runnerom ove godine mozemo onda neki đir nabacit, naravno ak mi putem semering ne vrisne haha

--- Kraj citata ---

Auuuu samo za ovu izjavu ti dajem 2 nova smedja viton Corteco semeringa iz steka  :notworthy:

Pod uvjetom da putem do Paga rijesis nesto u cemu cemo ubit brasno u kolektivu :headbang:

Sad kad vec mijenjas semeringe, rijesi i mikroremen te dobro pogledaj zupcanik koji povezuje vodenu i uljnu, dosjedi mu se razvale, a on je takodjer potrosni materijal koji kosta samo 60kn. Treba ga prekontrolirati prilikom svake izmjene mikroremena, iako mi se cini da je najpametnije da ide skupa s mikroremenom.
Meni je recimo lagano sj#bo osovinu vodene pumpe koja je ispravna, ali sreca da je tek naceo kutove. Inace voli pojest prikljucak uljne pumpe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju