Dobro vremenski se razvuklo pa djeluje idilicno, ali u 3tkm je bilo neocekivanog veselja. Tuning serafanje ne brojim.
Recimo da ja i dalje nisam fan 2t karbosa jer moja uvjerenja jos nitko nije demantirao, a to je da ne mozes preci par tisuca bez da ista pipnes, tu se realno radi u najboljem slucaju o kontinuiranom pipkanju. U ono da ce me sreca pratit vise ne vjerujem, i da mi bude uzor jedan od pet, deset, ne hvala vise.
Projekt je uspjesan, ali za mene osobno ne dovoljno da bih presao na tu masinu. Kad mi netko da indicije za nesto zanimljivije, ja prelazim unutar 5 minuta s kompletnim setupom.
S tim da ja ne trazim maksimalne performanse, nego najbolji moguci kompromis.
Kakvih neocekivanin veselja?Nabroji jedan jedini dio koji sam ja zamijenio da je bio pokvaren u tih 3tkm.Za radilicu se zna i prevalila je samo 300km.
Nemoj zaboraviti da kod mene sve pise.Kod tebe u temi ne pise za otpalu cementacijh bolcne na 9tkm i na drugih 10tkm prolupali lager.Zamjena termogrupe sa polini na dr.evo.
Ako cemo iskreno onda treba staviti sve karte na stol!
Evo da demantiram
Reci cu samo da sam preventivno svjecicu promijenio nakon 20.000km (nikad ciscena), a staru ostavio u garazi kao rezervu jer je zapravo bila OK i vozila bi uredno jos puno km (cijelo vrijeme je bila na Replika kitu, prvih 10tak tisuca na Nardu, poslije na Yasnui R).
Osim remenja (kevlar, svakih 5000km) i jednom rolica, nista nije mijenjano (a rolice su mijenjane kad sam promijenio spuh pa da postelam prijenos).
Od 30.000+km koliko je Replica kit napravio (kada sam prodao ispravan skuter), osim (totalno nepotrebne) izmjene klipa i karika na 10.000km i te svjecice, nista nije mijenjano, a i to nije bio kvar nego sam to shvatio kao odrzavanje.
[/quote]
I zaboravio si jednu termogrupu koja je zaribala na nekoj sitnoj kilometrazi sa Nardom.
Evo ti i ditekov bb karbos covjek nezna kak gedora vise od ne sarafljenja po njemu
Covjek nije sam o sebi pisao,pa nema potrebe da ga spominjem uopce.
Evo ti i ditekov bb karbos covjek nezna kak gedora vise od ne sarafljenja po njemu
Tako je, pa napravio je 10 soma km sa Ziponjom, ali extremni setup
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je,bilo je nekih potrosnih dijelova koji su mijenjani,kao remen,semerinzi i sl.Termogrupa je otvarana radi kontrole i sve sklopljeno nazad,bez diranja.Ovo smatram redovnim odrzavanjem i opcenito brigom za skuterom,ali da ne ispadne bas da pipnut nije.
Znaci u globalu svaki od nas je nesto mijenjao i cackao,da ne nabrajam sad sve detalje,niti ih znam od svakog pojedinacno.Kod mene je sve transparentno,nekom ce mozda pomoc,nekog ce mozda odbit od slaganja slicnoga.Uglavnom sve sto tu pise tako i je.Nemam nista ni za dodati,ni za oduzeti.