Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
3alfa3:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Siječanj, 2018, 01:54:04 ---u ovom slucaju na mom dopleru je drugacije, a i suhy je to gore spomenuo. pixa je takva kakvu jos u ni jednom variomatu nisam vidio i definitivno to kaj ispusta nije dobro jer samo usere stvar. Malossi i ostali variomati me ispustaju nista
--- Kraj citata ---
Moj multivar je prljao bolcnu i radio ju ljepljivom u kombinaciji sa prasinom od remena. Cistio bolcnu kod svake izmjene remena (5000km). Samo jednom osjetio da bi stvaralo (male) probleme u voznji.
dacerovs:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2018, 10:57:37 ---
--- Citat: zvonkec92 - 15 Siječanj, 2018, 01:54:04 ---u ovom slucaju na mom dopleru je drugacije, a i suhy je to gore spomenuo. pixa je takva kakvu jos u ni jednom variomatu nisam vidio i definitivno to kaj ispusta nije dobro jer samo usere stvar. Malossi i ostali variomati me ispustaju nista
--- Kraj citata ---
Moj multivar je prljao bolcnu i radio ju ljepljivom u kombinaciji sa prasinom od remena. Cistio bolcnu kod svake izmjene remena (5000km). Samo jednom osjetio da bi stvaralo (male) probleme u voznji.
--- Kraj citata ---
Onda je Polini HiSpeed najbolji sta se tog tice, nikakvih problema nit ciscenja bolcne u 5 tisuca km
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Piksa je iz 2 dijela i stvarno je kvalitetna. Na piaggiu je taj variomat losiji, promjera je ko serijski variomat.
ditek:
Tako je, s polinijem nikad problema.. promjer je manji od multivara ali zato kanali puno višlje idu :icon_thumright: i ja sam na piaggiu uvjek bio za multivar, ali na zipu mi se pokazalo baš kontra. Imo sam i multivar i polinija. Multivar mi je ubio krajnju i prevrtavo zesce pred kraj, dok je polini ko beba miran. Jedino je start nešto bolji na multivaru, al to mi netreba na zipu kako god ;D
RunnerSukosan:
Ja tog polinija nmg natjerat u okretaje nikako, nece vrtit preko 9000-9200cca. Probao 5 centralnih i nema sanse. Isto tako rolice od 5.3 do 7.2.
Koje postavke su ti s polinijem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju