Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (174/268) > >>

dario007:
 To budemo jos vidjeli jel ispunio ocekivanja...Radi on bolje od multivara po pitanju prenosenja momenta i snage,a bogami i razvrtava se dosta bolje.Samo ga treba postelati sajbicama i koristiti klasicne malossi federe.Naravno treba i distancu napraviti.

A sto se tice pikse i bolcne,lako moguce da je to u tvornici namazano necime pa se to malo istopilo...Budemo vidjeli vremenom kako ce se ponasati.

Vjerujem da cu uspjeti dobiti bolji start,bolju krajnju i linearne okretaje kroz ubrzanje,samo se treba malo poigrati.

Situacija je bolja sto se stelanja tice,multivar podlozen sajbicom radi boljeg starta odma gubi krajnju,ovdje to nije slucaj jer staze idu do vrha.

zvonkec92:

--- Citat: dacerovs - 14 Siječanj, 2018, 17:33:31 ---Ako polozi test, onda kupujem Doppler s2br(Yasuni)jer strava je kako se navrtava u momentu, mogu rec da duplo brze digne okretaje nego Multivar.
imam ti ja s2br za minu ko nov, napravio 200km.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
edit: sad se sjetio ti nemas vise minu

to đubrivo kaj pusta ta broncana pixa nece prestat, ja sam s tim muku mucio na svom dopleru, obrisem sve benzinom sve radi super par km dok opet ne izade ta mast iz bronce i onda vise nikak ne radi vario, ne dize okretaje i jebe po tavanu. Al ja sam ga vozio na seriali :/ kratki feder kaj ide s njim je tesko đubre, nikako ustelat prenos.

3alfa3:
Piksu se ne pere, eventualno obrise suhom krpom.
Bolcnu slobodno prat bilo cime - dapace, sto cisca to bolja.

Radi se o tome da piksa pusta mazivo kako bi lakse variomat klizio po bolcni. Problem je kad se u to upetlja prasina (od remena) pa se dobije pasta koja onda sprecava da variomat glatko klizi po bolcni.

zvonkec92:
u ovom slucaju na mom dopleru je drugacije, a i suhy je to gore spomenuo. pixa je takva kakvu jos u ni jednom variomatu nisam vidio i definitivno to kaj ispusta nije dobro jer samo usere stvar. Malossi i ostali variomati me ispustaju nista

dario007:
Variomat ima garanciju godinu dana,ako bude kakvih problema,slat cu im ga nazad. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju