Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (164/268) > >>

CoK:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Siječanj, 2018, 14:43:50 ---
--- Citat: CoK - 01 Siječanj, 2018, 11:49:56 ---4% dario? Skuter ce ic 20% bolje kad napravis slabiju mjesavinu

--- Kraj citata ---

I smjesa bu bogatija jer bu vise benzina  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jer bu vise smjese za izgorit opcenito ali da

Te glave su tak i tak mali prostori, to ulje samo smeta u smjesi :D

dario007:
Imam spremno motorex full sintetiku.Nek sad ovu razradu obavi malo bolje podmazan,nemre skoditi.Tako jos moram stelati neke nijanse ali ovo je na 90% postelano sto se karba tice.Ovo mi je pobjeglo 4%,planirao sam 3% napraviti.

Sad su najavili malo bolje vrijeme,mozda do tad i yasuni vario dode.Moram zblokirati prijenos na visljoj brzini pa vidjeti gdje je najjaci i tako postelati prijenos.Cini mi se da cu i kvacilo morat spustit nize jer vec sad starta preko 7t okretaja a s laksim rolicama ce to jos vislje ici.Start nije los,ali nije to ona prva brzina i start kakav zelim.

CoK:
Treba uhvatit da se skuter taman zakotura prema napred prije nego spuh ude u rezonanciju tako da kad zadreci samo da ispali ali da se ne kuri kvacilo...imas portmapu tog cilindra mozda? Na kolko se vrti to cudo

dario007:
Imas portmapu par stranica prije.
Ovo je analiza cilindra:

Centriran na 12900okretaja,ja ga trenutno nepostelanog vrtim oko 11soma i ide ko nevolja,momenta ima abnormalno.
Danas cu provjeriti gdje je najjaci sa Nardom.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

CoK:
Sad sam nasao, tnx

Analize ove su mi...nezz, tesko mi je u to vjerovat posto ima previse cimbenika da to ne ispadne tako, ali za nekakvu orijentaciju su valjda dobre.  :dontknow:

Jesu to timinzi 188 129 ili gledam krivo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju