Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Na ovoj mojoj svjecici sto sam gore stavio je 4% ulja,malo mi je pobjeglo...2% kaufland zuce+2% motula 710.
Uvijek sam dobrom stelom dobivao odlicne skolske boje.
Kreni od vece k manjoj dizni,nadji prvu upotrebljivu s kojom ne trokira pa se lagano spustaj po 2br,mora pokazati boju.Iglu postavi na 2.zub i seraf smjese na 1.5 krug...
CoK:
Dax niko ne kaze da si mrljav i da ne znas radit mjesavinu il sta vec, shvatio sam ja sve iz prvog posta, jer si jos istu stvar napiso 2 puta, svi su shvatili
Ali...ako ti skuter nema problem nikakav i ide dobro, sta se boris s tom bojom svjecice? Sjedi toci i vozi. Kakav pick up i namotaji nema to smisla mjenjat zbog svjecice.
4% dario? Skuter ce ic 20% bolje kad napravis slabiju mjesavinu
Dax:
--- Citat: dario007 - 31 Prosinac, 2017, 23:20:37 ---Na ovoj mojoj svjecici sto sam gore stavio je 4% ulja,malo mi je pobjeglo...2% kaufland zuce+2% motula 710.
Uvijek sam dobrom stelom dobivao odlicne skolske boje.
Kreni od vece k manjoj dizni,nadji prvu upotrebljivu s kojom ne trokira pa se lagano spustaj po 2br,mora pokazati boju.Iglu postavi na 2.zub i seraf smjese na 1.5 krug...
--- Kraj citata ---
Pa barem ti znas koliko sam puta pokusavao i sta sve nisam radio,ako se ne varam ti si dobio barem 30 slika ako ne i vise!
--- Citat: CoK - 01 Siječanj, 2018, 11:49:56 ---Dax niko ne kaze da si mrljav i da ne znas radit mjesavinu il sta vec, shvatio sam ja sve iz prvog posta, jer si jos istu stvar napiso 2 puta, svi su shvatili
Ali...ako ti skuter nema problem nikakav i ide dobro, sta se boris s tom bojom svjecice? Sjedi toci i vozi. Kakav pick up i namotaji nema to smisla mjenjat zbog svjecice.
4% dario? Skuter ce ic 20% bolje kad napravis slabiju mjesavinu
--- Kraj citata ---
Pa tako i je sada,dobim pribliznu boju,a ostalo po osjecaju
3alfa3:
--- Citat: CoK - 01 Siječanj, 2018, 11:49:56 ---4% dario? Skuter ce ic 20% bolje kad napravis slabiju mjesavinu
--- Kraj citata ---
I smjesa bu bogatija jer bu vise benzina :icon_thumright:
ditek:
--- Citat: CoK - 01 Siječanj, 2018, 11:49:56 ---Ali...ako ti skuter nema problem nikakav i ide dobro, sta se boris s tom bojom svjecice? Sjedi toci i vozi. Kakav pick up i namotaji nema to smisla mjenjat zbog svjecice.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju