Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Corector:
Dobro je covik primjetio. Tek kad se posteno provoza par setupa onda se mogu donijeti objektivni zakljucci. Jer da imas 5 takvih setupa i sve ih izvozas, onda mozes biti objektivan. A da ne govorim o jos vise. Onda skuzis da mnogi pojedinci imaju fobije odnekih stvarikoje se inacene desavaju, ali eto, njima je se desilo... I onda tu imamo razlicita misljenja.
Pamtim ljude koji su stvarno imali pehove, a bogami i svercere s ludom srecom.
stipe:
--- Citat: Corector - 12 Prosinac, 2017, 15:35:26 ---...bogami i svercere s ludom srecom.
--- Kraj citata ---
nisam svercer :icon_biggrin: ali po tome imam srecu samo takvu sa 50ticama
da ga sad ne ureknem, ova sr-ka vec vozi kod mene 6 miseci, taka je nisam (tj jesam auspuh i variomat)
bivseg runnera sam u godinu dana vozio od 4000km do 14000km, na 10 sam prominija remen i valjcice, drugo nista
liberty 50 isto tako, dosa mi je sa sjebanom radilicom, to sam sredija i vozija 10.000km i proda dalje
full starog runnera sam kupio sjebanog, iskrivljenog, takvog san ga vozio, nisan tija ni kunu uloziti, i proda dalje, a isto sam "tripovao" po 100km u pravcu bez straha
obozavam piaggio agregate! :)
dario007:
Pa ni ja nemam nekih problema.Sve ovo sto se vidi u temi je u svrhu tuninga.Ostao sam na cesti jednom,kada sam ostao bez goriva.
Izgleda da se dosta serafi kad svaku sitnicu koju napravim prezentiram ovdje na forumu.Opet s druge strane,da sam imao soma eura na okupu,kupio bi sve odjedanput,naserafio,postelao i vozio se.Ovako je to islo malo po malo.Sad sam kupio sve sto sam planirao i ono sto je bilo li-la,pa ce sad manje drkanja po tome svemu bit.
Ma s pedeseticam nema problema i to vozi puno km uz minimalna odrzavanja,kod 70ccm je vec drugacije.Trazi cescu kontrolu i podloznije je nekim musicama koje 50ccm nema.
SF2 Freak:
Istina 70cc zahtijeva vise paznje. Cak i purejet 70 je skoro kihnuo na ljeto
Corector:
Dobro vremenski se razvuklo pa djeluje idilicno, ali u 3tkm je bilo neocekivanog veselja. Tuning serafanje ne brojim.
Recimo da ja i dalje nisam fan 2t karbosa jer moja uvjerenja jos nitko nije demantirao, a to je da ne mozes preci par tisuca bez da ista pipnes, tu se realno radi u najboljem slucaju o kontinuiranom pipkanju. U ono da ce me sreca pratit vise ne vjerujem, i da mi bude uzor jedan od pet, deset, ne hvala vise.
Projekt je uspjesan, ali za mene osobno ne dovoljno da bih presao na tu masinu. Kad mi netko da indicije za nesto zanimljivije, ja prelazim unutar 5 minuta s kompletnim setupom.
S tim da ja ne trazim maksimalne performanse, nego najbolji moguci kompromis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju