Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (153/268) > >>

Corector:
Pa iskreno, to sam i ocekivao cim su krenule dileme. Ide se korak dalje, steta bi bilo ne upregnuti steceno znanje i iskustvo za neki novi izazov.

dario007:
Nejdem na budjet,ovaj moj zdrkani multivar ide van,ide novi ventilvar,ventilator,variomat,matice i kuplung.Sve mjenjam u prijenosu posto ovaj variomat nebi dugo trcao na 12+ soma.
Jos sam uzeo racing kabel i lulicu svjecice.Ventilvar sam uzeo stage6 a variomat yasuni(da isprobam nesto novo).
Dosta sitnica a cijena raste kako trpam sitnice,za sad sam na nekih 320e a jos je i getriba ostala upitna,za nju sad nemam novaca,pa ce mozda u drugoj turi ici...
Odlucio sam se za racinga mk2 i definitivno ide on.Malo drugcije podlozen dihtunzima i sa malom obradom glave.Po analizi sa tim sitnicama ima 1ks+ a centriran ce bit na 12200 okretaja naspram standardnih 12900,sto bi nardu trebalo puno bolje pasati. :headbang:

stipe:
jesi ti napravija ono u komadu 100km a da nisi skuter rastavljao?

dario007:
Hmm,tesko pitanje...nemre to karbos,to samo purejet moze.

Blok nije diran 3tkm,termogrupu sam rastavljao i doradivao da ide bolje,kasnije i mhr replicu smontirao.Inace nikakav kvar nisam imao od kad je radilica zamjenjena.Cak ni svjecicu nisam promjenio.

dacerovs:

--- Citat: stipe - 12 Prosinac, 2017, 12:12:08 ---jesi ti napravija ono u komadu 100km a da nisi skuter rastavljao?

--- Kraj citata ---
Kae to fora neka???? Hahahahha
Karbos bezbriznih 100km napravi samo ako busilicu spojis da vrti kilometre

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju