Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (146/268) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2017, 21:43:37 ---Narx (ne znam jel ga znate) je davnih dana imao narda na due+ (minarelli). 12500 odprilike, tada je najbolje isao.

--- Kraj citata ---
Isto tak se vrtio jedan identičan setup koji sam probao,zato mi nije jasno kaj se neki toliko tome čude,jbg neki ljudi su to znali složit kak spada,a nekima taj cilindar ide malo jače nego base jer su "nekršteni"

ditek:
Potpisujem post kolege nrgmc2-tuning  :icon_thumright: sport pro i racing su jako blizu, nije drasticna razlika. Dam se kladit da sport pro lagano kopani kao trenutno na zipu ide bolje od due+. Imam portmape i drzo sam u rukama dueta, sport pro i racing mk2 tako da ne trabunjam

Corector:
Sta god stavio, podrzavam. Trpaj sto dodje pod ruku i trazi granice.
Steta sto je najzanimljiviji dio slaganje i stelanje, a onda sve ide u dijelove pa nekom drugom, cesto i neke stvari zavrse u vjecnim lovistima...

dario007:

--- Citat: ditek - 02 Prosinac, 2017, 12:27:44 ---Potpisujem post kolege nrgmc2-tuning  :icon_thumright: sport pro i racing su jako blizu, nije drasticna razlika. Dam se kladit da sport pro lagano kopani kao trenutno na zipu ide bolje od due+. Imam portmape i drzo sam u rukama dueta, sport pro i racing mk2 tako da ne trabunjam

--- Kraj citata ---

Ja se dam kladit da serijski sport pro mk2 ide bolje od dueta,kamoli kopani.

Sto se tice razlika sport pro i racing,jedina razlika je ispusni kanal,tj njegova sirina zbog leptir oblika.Transferi,klip,glava...sve je isto.

Napravio sam si neki popis dijelova,pa cekam s narudzbom.Mozda bude jos kakav popust pred sam Bozic.
Dosta sam se krpao sa serijskim kuplungom,on sad ide pod obavezno...

Na popisu uz racing mk2 je silikonski kabel i lulica,polini 3g kvacilo,plasticni ventilator,stage6 ventilvar i jos mi je pod upitnikom polini primar 13% duzi.

Nisam pametan jel bi isao uopce sa duzom getribom,htio bi umiriti te okretaje na krajnjoj i vrtnju primara.Ne vjerujem da bi se nesto dobilo na krajnjoj pogotovo tu di bi brzine trebale biti 115+ gps-a a bojim se da ga ne umrtvim na startu i previse ne opteretim produzenim prijenosom.

Slobodno dajte sugestije...?

SF2 Freak:
Sa takvim setupom neces izgubiti na startu sigurno. Jer taj setup vec zahtijeva i znanje kako startati. Definitivno ces ga smiriti u krajnjoj a mozda i dobijes nesto krajnje tko zna. Ali da definitivno nece biti tresnje masine i oscilacija i vibriranja tolko.
Jos se sijecam vive na koju sam stavio ZX. ona serijski ima AC getribu koja je dosta kraca od LC. Peza se htijela raspasti na 80kmh. Nakon toga stavljena LC getriba i to je bio puni pogodak. Jedino kaj je trebalo staviti malo tvrde federe za start. Ali kada uhvati isla je isto kao i prije , i daleko ugodnije za voziti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju