Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (116/268) > >>

Toni46:
Super skutercic, koliko to sad ide gpsova?

dario007:
Hvala :)

Ide ovisno o setupu prijenosa,max sam mjerio 113km/h
Ako je sajbica 0.9mm di ima najbolji start ide 107gps-a na 11500 okretaja,sa nekom optimalom ide oko 110gps-a uvijek i ima zadovoljavajuc start sa odizanjem prvog kotaca.Tako da dosta ovisi kako je podesen.

Presao sam i na mekse federe kuplunga,tako da sad krece nize ali iz prve brzine,trenutno su gore leovince plavi federi,sto zvuci jako meko i krece oko 5500 okretaja i nema rupe,igrarija s prijenosom ali jos imam prevelik pad okretaja prema krajnjoj,tako da jos nisam zadovoljan.

Corector:
Sad kad je doslo hladnije vrijeme mozes si dozvoliti mekse oprugice kvacila i npr. zeru teze rolice/meksi centralni, recimo bez TC-a ako ga imas.

dario007:
Probavao sam nekoliko kombinacija,zeleni,zeleni+tc,ljubicasti,ljubicasti+tc,serijski feder.
Uvijek je divlji poslije starta i tu zavrti preko 11 soma pa prema krajnjoj padaju malo okretaji i u voznji na pustanje i davanje gasa vrti 300 okretaja manje.Simptom mekanog federa a sve se isto desava osim sto je sa tvrdim federom zivahniji i u startu i u voznji.Moram problem potraziti drugdje,prije sam imao pad od 300 okretaja sto je izvrsno a ovo me trenutno zivcira,pa moram rijesiti.

Otpale su i nitne na auspuhu s topa di je pricvrcen znak,pa mi je to dacerovs zanitao a ja preradio top,izbusio rupe 4.5mm i trenutno je na cekanju,ubacit cu slike dok slozim...

Toni46:

--- Citat: dario007 - 22 Rujan, 2017, 03:46:36 ---Hvala :)

Ide ovisno o setupu prijenosa,max sam mjerio 113km/h
Ako je sajbica 0.9mm di ima najbolji start ide 107gps-a na 11500 okretaja,sa nekom optimalom ide oko 110gps-a uvijek i ima zadovoljavajuc start sa odizanjem prvog kotaca.Tako da dosta ovisi kako je podesen.

Presao sam i na mekse federe kuplunga,tako da sad krece nize ali iz prve brzine,trenutno su gore leovince plavi federi,sto zvuci jako meko i krece oko 5500 okretaja i nema rupe,igrarija s prijenosom ali jos imam prevelik pad okretaja prema krajnjoj,tako da jos nisam zadovoljan.

--- Kraj citata ---
O jbt ti bi mene mozda i namazo :icon_scratch: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju