Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Funkcionira ova kombinacija da se samo bijelo-ljubicasta izvadi iz dzeka i dzek skopca nazad.
Decki hvala,duzan sam pice!
Provozah se,to se ko motorka navrtava sad.Ubacio sam i 1.5mm sajbice.Od starta do krajnje obrtaji stoje zakucani na 11100 okretaja.Krajnja je oko 100-105gps-a sa ovoliko skracenim prijenosom.Okretaji u krajnjoj odu na oko 11500.
Vozim trenutno motul 710 na 2.2% mjesavini
Corector:
Probaj jednom prilikom ukloniti mikroremen pa probaj na minutu koliko se jos dobije bez vodene. Nece mu nista biti bez hladjenja na minutu. Naravno dok je skuter zagrijan da ga ne gazis hladnog.
I vjerojatno osjetis boljitak zbog iskljucene lampice ulja posto ona takodjer stvara otpor magnetu :laughing7:
SF2 Freak:
2% je dosta. Jako je to ulje. 1 deci na 5l
dario007:
--- Citat: Corector - 09 Rujan, 2017, 19:01:05 ---Probaj jednom prilikom ukloniti mikroremen pa probaj na minutu koliko se jos dobije bez vodene. Nece mu nista biti bez hladjenja na minutu. Naravno dok je skuter zagrijan da ga ne gazis hladnog.
I vjerojatno osjetis boljitak zbog iskljucene lampice ulja posto ona takodjer stvara otpor magnetu :laughing7:
--- Kraj citata ---
hahah,jel mi vjerujes da sam razmisljao o tome...budem probao bas jednom prilikom.
Sto se boljitka tice,ne osjeti se to sad nezz kako ali svaka sitnica donese nesto,pa valjda i ovo nekaj donese,pogotovo lampica :laughing7:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Rujan, 2017, 19:09:01 ---2% je dosta. Jako je to ulje. 1 deci na 5l
--- Kraj citata ---
ma neka njega malo vise,ipak je gus 2 karike koji se dosta vrti,pa bar da se podmazuje kako treba...
dario007:
Obavio sam registraciju neki dan,Corectorova blokada izvrsno radi i prosao sam s izmjerenih 42,6km/h.
Dacerovs je donirao runnerov amortizer sa crnom oprugom,pa sam i to zamjenio.
Ovo je razlika
I kako to izgleda:
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju