Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dacerovs:
--- Citat: kos7 - 29 Kolovoz, 2017, 09:57:36 ---cisti dokaz da kad jednom s tim krenes uvijek se nađe nekaj kaj se moze malo popravit/poboljsat i onda nema stajanja :toothy12:
vidio sam na meetu kako energija ide nasprem moje serijala, ja k'o da stalno drzim kocnicu hahah
--- Kraj citata ---
Heheheh tak je Dario imao filing kad mu je energija bila serijala, a odlucio se trkat sa mojim minarellijem.
Nije to vise mogao podnijet pa je 70cc moro bit kad tad i uz to turpija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kos7:
kaj je najbolje ja vec imam sve potrebno za kit.. samo ga treba nataknut gore i airbox preradit i diznu stavit koje vec imam i vozi haha
Corector:
Dobro ide nrg, lijepo se vozi.
Tomi_ZG:
Je ide stvarno za oskara,ja jače a da je 70 gus s dvije karike nisam vozio
Još bi trebalo probat amputirat jednu kariku van ili stavit klip s jednom karikom,i neki apgrejd u vidu većeg kilera da se sigurnije vozi
dario007:
Hvala decki...
Ma razmisljao sam ja o drugom klipu s jednom karikom ali to me dovodi do pola cijene novog kita,pa brzo odustanem.Onda bi opet imao gus a u njemu je manji potencijal.
Ovako budem vozio dok ide,ovo mi je cist pristojna kombinacija za sad.
Kiler sam vec nabavio drugi ali nikako da ga ugradim.Valjda zato sto uglavnom imam stabilnu temperaturu,na meetu je bila nesto iznad pola ali zanemarivo.U nekim normalnim uvjetima nikad nejde iznad pola.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju