Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Corector:
Nije li ovo vec postalo extremno??
Svaka ti cast, ovo moze samo nas coek da odradi :headbang: Sta kaze bendix na ovu extremnu izlaznost koja se moze vidjeti samo na nasim prostorima?? Ima da te drugi ispostuju ili da zauvijek sute.
Jedino mi se malo ne svidja garez iza druge karike na toliko km, a pogotovo ova suha flekica na celu klipa gdje je extremna temp. stoga pazi da ne produva.
dario007:
Lako za bendix,mene brine sto je ostrugalo onu gumenu izolaciju na crijevu od ulja... :D
Mislim da je uzrok crnila pod karikama moj zajeb jer sam ga od prvog kilometra cepao koliko ide,to je ostavilo traga i pod kanalima di je klip pustio malo aluminija ali nije mu nista :)
Klip je na celu ko bog,nije utisnuto,nema tragova i vidi se po bojama da je smjesa bila u ideali.Ne brinem dok god je temperatura vode u ideali sa gusom s dve debele karike koji se prije zamjene remena vrtio do 11500 okretaja.
Nakon prerade transfera trazi jos manju diznu,pa kud ovo vodi,do sad sam bio na w9 i 72 dizni :toothy9:
Corector:
Aaa znaci dosli smo do izlaznog crijeva iz uljne pumpe :toothy12: Svaka cast,postavio si nove standarde. Ne znam jesam li se upitao,nije li ovo extremno??
Sad iscupaj uljnu i bendix, rijesi vodenu da se sama vrti i obaraj brzinske rekorde, pa nek te ispostuju :headbang:
I nemoj se zavaravati s radnom temperaturom, 200°C razlike na ispuhu ti moozda stupanj dva razlike prikaze u rashladnom sistemu.
dario007:
Evogac :)
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
mmario73:
--- Citat: Corector - 17 Kolovoz, 2017, 13:39:44 ---Ne znam jesam li se upitao,nije li ovo extremno??
Sad iscupaj uljnu i bendix, rijesi vodenu da se sama vrti i obaraj brzinske rekorde, pa nek te ispostuju :headbang:
--- Kraj citata ---
Jesi rekao si već više puta da je ekstremno, još je samo upitno ko treba da ga izpoštuje, ovi što su mu kudili i blatili ili oni koji su mu pomagali...
U svakom slučaju ovde se radi o jednom drugom pristupu tuninga, onom "sa računom", pa neka i rezultata, zasluženih..
Čestitke za uspeh, ja poštujem svaku posvećenost ovom hobiju, neovisno o veri i naciji. Svi ljudi koji nesebično dele svoje inovacije, uspehe i poraze, su vredni ljudi, tuneri, kojima reči i dela imaju težinu i na koje se drugi sa poverenjem mogu osloniti.
Ako nekog zanima pojasniću šta se radilo na cilindru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju