Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
130/60 13 evo21 sam izmjerio 128mm
140/60 13 evo22 sam izmjerio 141mm
obe su L do 120km/h ako ti sta znaci...
ditek:
--- Citat: dario007 - 07 Kolovoz, 2017, 10:53:22 ---Ja ti se vrtim izmedju 82 i 85 kg,tako da smo u 5kg razlike ako stimaju navodi.Ma razlika je dosta velika i kad su setupi pod konac za duzinu razlike se treba dobro oznojit,promislit i upgrejdati setup a da ne pricamo o 3 duzine ;)
Potrosnju nisam testirao ali ovako ugrubo oko 5L bi rekao.
Probat cu definitivno jos lakse role,pa restirati na svojim drag mjestima ;) moram jos i iglu prosetati zub gore-dole da vidim oce li bit neke razlike...
Corector-mene zanima podatak o satu temperature,koja crtica predstavlja koliko stupnjeva?Negdje sam nacuo da si ti to mjerio :)
Gume ti izmjerim kroz 15min
--- Kraj citata ---
Dobro je onda, mislio sam da si i lakši.. u 5 kg vrijedi ;D
SF2 Freak:
Kajla ti radi ogromnu razliku jer ti je cilindar poturpijan. Ovako bi ti objasnio seljacki. Poturpijao si cilindar i sada tim kanalima trebas prilagoditi i paljenje , kaj dobijes sa kajlom = serijski base sa serijskim paljenjem. E sada poturpijani cilindar + kajla + pickup = serijski base + kajla.
Ako ti se da probaj. Meni radilo izvrsno dok sam bio cuner. :happy3:
dario007:
Ditek-da mi djevojke oce dat kompliment kao ti :toothy9:
Vidi se iz projekta koliko kombinacija setupa je bilo potrebno isprobati da bi zadovoljavajuce radio ovakav setup,stvarno sve mora biti u bocu postelano da bi imao dobar start,ne previsoke okretaje u ubrzanju i dobru krajnju brzinu.Bilo kakav pomak u bilo cemu ubija nesto od stavki.
More pokusaja i promasaja do dobitne kombimacije a nijedan od onih forumskih "koju diznu da stavim" ne pali!
Ja ovaj setup vozim na 72 dizni na lulici 21,5mm i zvuci bolesno nisko dok boja na svjecici govori da je ideala.
Suhi-budem probao kad opet dobijem volju za stelungom,za sad je dobro ovako ;)
Corector:
Ne znam gdje mi je druga snimka , imam ti ovu kad se kazalja krene dizati na pola. A polovica ti je obicno od 65-85°C. Ovo je mjerenk u posudi vode, u cilindru je oko 7°~ vise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju