Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
SF2 Freak:
Da probaj pickup u advance pomaknuti. Jos ces dobiti snage 100%
dario007:
Mislim da bi to bilo prevec za 11+ soma,dobro je ovako pa mi se ne probava :icon_thumright:
I za sve one koje je zanimalo kako stojim sa ditekovim zipom...kad recimo poravnamo kilaze da on vozi zipa a ja nrg-a mazne me do 90ak gps-a koliko nalovimo na solidumu za jedno 3 duzine otprilike.Zip jos uvijek ima dosta uvjerljiviji start i tu najvise skoci naprijed.Kad se zamjenimo razlika je brutalna u korist zipa.
Sa turpijanim sr150 se puno bolje drzim,iz 3 draga svaki put sam bio kod zadnjeg kotaca.
Tako da bi rekao da je dosta dobar ovaj turpijani base :headbang:
Corector:
Rezultati su zanimljivi. A gumu svakako izmjeri posto me izmjerene mjere zanimaju, jer znaju odskocoti od deklariranih vrijednost za dobrih 10mm na istoj felgi.
ditek:
Evo probo sam nrga nedavno sa leovincetom i jucer sa nardom. Razlika je nebo i zemlja doslovno, onog leovinceta bi sasjeko brusilicom i bacio ;D
bas se dobro vozi, nema rupa koje bi se ocekivale na base setupu s nardom, temperatura je super, a mislim da ni potrošnja nebi trebala bit extremna?
Btw nismo poravnati kilazom :D zip 80kg nrg 95, ja 102kg a ti si oko 70? Ali, za sljedeci meat probaj jos nesto lakse rolice ubacit.. zanima me sta bi malossi na to reko.. nardo bi bio sretan sigurno :)
dario007:
Ja ti se vrtim izmedju 82 i 85 kg,tako da smo u 5kg razlike ako stimaju navodi.Ma razlika je dosta velika i kad su setupi pod konac za duzinu razlike se treba dobro oznojit,promislit i upgrejdati setup a da ne pricamo o 3 duzine ;)
Potrosnju nisam testirao ali ovako ugrubo oko 5L bi rekao.
Probat cu definitivno jos lakse role,pa restirati na svojim drag mjestima ;) moram jos i iglu prosetati zub gore-dole da vidim oce li bit neke razlike...
Corector-mene zanima podatak o satu temperature,koja crtica predstavlja koliko stupnjeva?Negdje sam nacuo da si ti to mjerio :)
Gume ti izmjerim kroz 15min
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju