Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (91/268) > >>

stipe:

--- Citat: dario007 - 21 Srpanj, 2017, 12:39:19 ---Nadam se da sam uspio objasniti razliku :D

--- Kraj citata ---

Pa i nisi...

Dax:
Mogu reci da bestija fino ide!
Kroz ubrzanje isti,jedino poslje pred krajnju ja imam malo vise snage,ali ako stavis neki drugi spuh to je sve tu negdje
S tim da sam i ja otisao na pitomiji setup,dosta mi je bilo razvtavanja preko 11000

Dobro da ste mi napomenuli ovo za remen!!!!!!!
Meni je 18mm sada mozda i manje!
I osjetim velike razlike u okretajia i startu i to vec 1000km,a i to je taman tu negdje jer ima oko 5000-6000tk
Znaci odoh i ja po novi remen

dario007:
Tu smo negdje da,ja sam sitno bio ispred radi malo boljeg starta a mozda sam koju nijansu ranije krenuo.Pratio sam u spiglu kako smo isti razmak drzali a kad ja napunim svoju krajnju onda me prestizes...dosta dobro s obzirom da vrtim 1500 okretaja manje od tebe...

Sad je sve pod konac,dignuo sam 300 okretaja u ubrzanju i nemam vise pada i sad konacno vrtim di je najjaci.Sve u svemu zadovoljan sam.

RunnerSukosan:
Svaka cast na ulozenom trudu! Jel imas jos kajlu?

Corector:
Pa dobro si opisao razliku, jer nerealno je ocekivati dobit od  recimo 50% iz sitnica ,sve su to nijanse koje se zbrajaju i na kraju doprinose boljitku. Pogodio si boju dekla bas u sridu :headbang:

Svaka cast :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju