Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Fast Nrg:
Ma zalepece kur** meni nije zalepeo bb sa bezbojnom sveckom bjela bila ko knauf pa kaj sad
dacerovs:
--- Citat: Fast Nrg - 30 Svibanj, 2017, 03:34:07 ---Ma zalepece kur** meni nije zalepeo bb sa bezbojnom sveckom bjela bila ko knauf pa kaj sad
--- Kraj citata ---
Hahan ma zezam Daria.
I ja neki dan imao bijelu svjecku ko isus i napravio 150km u komadu, pa nis.
Istina i bog, kad sam isao preventivno pogledat svjecicu, problijedio sam ali vozi i dalje, nis mu nije.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
stipe:
--- Citat: Fast Nrg - 30 Svibanj, 2017, 03:34:07 ---Ma zalepece kur** meni nije zalepeo bb sa bezbojnom sveckom bjela bila ko knauf pa kaj sad
--- Kraj citata ---
Tako sam i ja jebao bez golduna, minjao zene samo tako i bilo mi super... jer ka ono, puno lipse je jebavati bez nego se jos zajebavati sa goldunom...
Bilo vrhunski skoro cilo lito sve dok nisam dobio klamidiju pa su mene jebali dva tjedna inekcijama...
Poanta price je ta da to ako sad nesto radi, ne znaci da radi kako treba i samo je pitanje vrimena kad ce se pokvariti...
(gornja prica je u potpunosti izmisljena,,ispricana samo da se citatelju priblizi koliko opasno moze biti ako se vozi sa losom smjesom)
Corector:
--- Citat: stipe - 30 Svibanj, 2017, 22:02:15 ---Tako sam i ja jebao bez golduna, minjao zene samo tako i bilo mi super... jer ka ono, puno lipse je jebavati bez nego se jos zajebavati sa goldunom...
Bilo vrhunski skoro cilo lito sve dok nisam dobio klamidiju pa su mene jebali dva tjedna inekcijama...
--- Kraj citata ---
Care :notworthy:
Vi sa extremno posnim smesama, znajte da ste skratili radne sate agregatu :laughing7:
Fast Nrg:
Neznam zasto al mojoj nije jos otkucalo a sve manje je kvarta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju