Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (80/268) > >>

dario007:
Meni stvarno nije jasno zasto ti mene stalno napadas i vrijedas moj rad?
Ako ti se tema ne dopada i nemas nesto konkretno za rec,savjetovat ili opcenito reci o temi ja bi te molio da onda izbjegavas ovu temu!

Sto se tice ss foruma,tamo postoje pravila i forum je drugacije uredjen od ovoga.Da bi opcenito dosao u bilo koji podforum bilo base,bilo midrace ili ostalo potrebno je ispuniti neke preduvjete.Imati uredjenu temu sa detaljnim opisima i slikama radova.Poslije svega toga potrebno je ovjekovjeciti gps brzinu i postaviti video kako skuter ide.Ispunjeni su uvjeti i tema je zavrsila u midrace sekciji,ne zato sto sam ja to nekog molio,nego zato sto sam ispunio te uvjete.Kad vec pratis,imas tamo sve i jedan rad na skuteru sa detaljnim objasnjenjima i s cim se dobilo s cim gubilo itd.

Ispuh je dignut 1.9mm i siren na 69.5% promjera klipa.Prelivni su dignuti 0.3mm promjenom c parametra i radjena je optimizacija protoka smjese na boostima.Sve imas tu u temi ali osim svog filozofiranja i pljuvanja trebao si popratiti sto je radjeno.

SF2 Freak:
Oprosti dobar si svka cast... Daj doleti do Zg-a da probam taj NRG

zvonkec92:
Sve slozeno po ps-u, sad treba bacit neki đir od 300-400km u jedom danu da vidimo jel bu izdrzo

Fast Nrg:
Kakve veze ima kolko covjek napravi kilometara u jednom danu to je mjerilo oce cviknut il ne ode na sljeme i ak ne krepa do gore i nazad onda samo gas

dacerovs:
Zalepeće :D :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju