Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dacerovs:
A zanimljivo mi je da ja na Luni nemam ni sada lufta nakon 2000km.
Takoder i kad su se sklopili blokovi, nije bilo nista lufta, bilo je bez semeringa, ali sa semerinzima niti malo.
Dario
Ne znam ja kako ti osjetis ikakav luft. Lufta je bilo bez semeriga, ali sa semerinzima ja nisam nista osjetio
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dacerovs:
--- Citat: ditek - 24 Svibanj, 2017, 18:09:01 ---Nadam se samo još da si pripazio kad si semeringe montiro, jer ak uđu pre duboko grebu o ležaj, pregriju ga i ležaj cvikne..
Sto se tice moje teme ubijena mi je volja za ponovnim pisanjem :angry7: ako snimim neki novi video mozda ponovno otvorim ali ukratko.. neda mi se ponovno pisat o svakom koraku ;D
--- Kraj citata ---
Na semeringe je posebno pazio, tuckao je svakog barem 15 min hahah i svako malo mjerio sublerom.
Ma masina sklopljena bez greske, ceka se samo da se zaserafi na Energiju i upali.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
SF2 Freak:
Dario super ti je to... ako ima lufta sa semeringom onda sigurno nece pustati semering posto ce radilica unutar njega klackati.
Samo naprijed :icon_thumright:
dario007:
Semering kod magneta je upucan na 11.5mm a kod variomata je poravnat sa rubom.Semering vodene je na 24.5mm od vanjskog ruba.
Ove kod radilice sam namjerno nabio 0.5mm manje od mjere bas radi sigurnosti da ce lezajevi biti dobro podmazivani.
Suhi-imas snimku na youtubu,udi pod moje videe pa pogledaj kako je prije radilica klackala otisao dosjed lezaja.Semering nikad nije pustao na toj strani.
Dacerovs-kod tebe ima isto sitno lufta,gledali smo kad smo mjenjali rolice...
Poslano sa tamagochija
SF2 Freak:
Mozda nije pustao vn ali je usisavao zrak :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju