Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (62/268) > >>

dario007:
Nisam jos ziher za lezajeve.
Zvao sam i lager commerce i tam kaze da su ntn japan po 88kn,tak da mi i oni ulaze u opciju.Lageros za ntn japan trazi 170kn po komadu sto je abnormalno.

Tomi-sta mislis i da ovi decki na trkama voze ntn japan.Decko s foruma vozi skf poliamid c4 na trkama i prezadovoljan je s njima.Uostalom pakira ih u svoje pakete malossi,polini,stage6,athena... Tako da valjda valjaju necemu.

ljubo46:
A sto ne bi uzeo koyo japan lezaje kod andelka u lagerosu? Te sam ja ugradivao na gileru sa dr evom 70cc i fino rade  bez problema

Fast Nrg:
Ja sam oduvjek u pjađa ugradivo ntn japan i nikad nikakvih problema s njim razlika izmedu koyo i ntn japana je 10kn u lager commercu al ja sam uvjek vjeran ntnu

Tomi_ZG:
Dečkima koji voze trke nije bitna trajnost u par desetaka tisuća km,nego samo da je poliamid,zna se zbog čega

Ja se više neću petljat,kaj sam rekao stojim iza toga iz mogu reć dosta velikog iskustva,a ti kak hoćeš,nitko te ne može natjerat kak da napraviš

A ovo da su dobri jer ih pakira malossi,stejđ i atena veli onaj koji ne vidi dalje od svog nosa,inače SKF je made in bugarska,pa se kockaj,sretno

ljubo46:
Mislim da sam koyo platio ispod 100kn komad a ti su lezaji bez premca...
Ne sjecam se vise tocno ali mislim da nisu bili preskupi.. a sa skf sam se opekao cak dva puta...i to na serijalama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju