Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (61/268) > >>

dacerovs:
Evo moja RMS, znaci u bocu je identicna Top-ovoj radilici samo je kostala 450kn.
Bas me zanima kolko ce joj trebat da prolupa, vrti se od 9-10 soma okretaja, ako izdrzi 10 soma km, onda vrijedi svake kune.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

dario007:
Evo ja se sve vise interesiram oko rms-ove sa plasticnim punim polutkama.Kako je vecina zadovoljna s onom koja je rang ispod pojacana bez plastika ova moze biti u najgoru ruku jednaka a mozda cak i bolja.Moze se kupiti za pristojnih 70eura pa uz nju ubaciti neke poliamide u c4 toleranciji.

Isao bi mozda i na bgm ali nisu neka pozitivna iskustva s njom a i minus joj je veca masa kao i motoforcovoj koju ne mogu nac za pristojne novce.
Piaggiu su i ovako teski ventilvar i magnet pa je usteda u masi samo jedan plus...

Jos cu potraziti ovu motoforce...

Tomi_ZG:
Plastični umetak na rms radilici se hoće trusit ponekad,ja ne bi riskirao

Ova od tvog kolege Dacerovsa izgleda stvarno dobro,pogotovo klipnjača,uzmi nju u obzir

Uz to vidim opet se spominje C4 tolerancija,to je nebitno jer na piaggiu NEMA za birat toleranciju ko na mini,takva je kakva je

Najbolje je uzet ntn japan lagere sa čeličnim kavezom jer je to vrh lager za piaggio,moji imaju 38 000km,najeli su se i špene par puta i dalje su beton

--- Citat: dacerovs - 13 Svibanj, 2017, 07:12:46 ---Evo moja RMS, znaci u bocu je identicna Top-ovoj radilici samo je kostala 450kn.
Bas me zanima kolko ce joj trebat da prolupa, vrti se od 9-10 soma okretaja, ako izdrzi 10 soma km, onda vrijedi svake kune

--- Kraj citata ---
Ak izdrži 10 hiljada onda je smeće,a ne da vrijedi

Ja imam ovu(ima je i Ditek na zipu),obična bgm/rms/cm/motoforce i vozim je već 38 000km na 9500 okretaja,čim upalim skuter odma ful gas i cijelo vrijeme tak klanje i evo još vozi,prije 14 000km mi se raspao igličasti i sjebao gornji dosjed na klipnjači,popigao šajbice koje dolje centriraju klipnjaču,ona i dalje vozi,a vozit će i dalje,kaj reć

dario007:
Radim optimizaciju blokova i cilindra.Cilj je ublaziti sve ostre kutove i napraviti poklapanje kanala na cilindru i blokovima.
Necu ici u neke ekstra prerade i poliranja jer mi se to neda a i nije potrebno na ovom setupu.
Pa evo i nekih slika u toku radova.Kad zavrsim biti ce i koja slika vise.

Danas cu vjerovatno i naruciti.Odlucio sam se za rms radilicu sa plasticnim umetcima i skf poliamide.Kasnije jos javim

Poslano sa tamagochija

Tomi_ZG:
Stvarno mi nisi jasan,pitaš za savjet i opet po svom,a rekao sam ti i na pm da su SKF lageri za piaggio SMEĆE,al očito hoćeš to iskusit na vlastitoj koži,ja sam isto iskusio samo mene nitko nije upozorio da se rasklimaju nakon godinu dana,tak da ne kužim čemu to forsiranje :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju