Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 19 Lipanj, 2018, 19:13:06 ---Sve znam i sve sam to citao u tvojim starim postovima,ali se nadao da su nesto popravili po tom pitanju,ali izgleda da ne...
Ja sam luft dobio tocno u trenutku kad sam zalijepio klip i poceo se povecavati s vremenom.Dal je slucajnost ne znam.
--- Kraj citata ---
Nije sluajnost nego slampavost. Decki kaj su imali pred sobom (u nekom ducanu u Italiji) 10tak radilica, mjerili dosjed i bio je saren, cak onaj koji je bio najveci je bio manji nego na radilicama drugi marki
SF2 Freak:
To samo znaci jedno. Od racinga nebih odustao vec kupio bolju radilicu sa vremenom i opet si priustio taj fust i okretaje.
ditek:
Jebiga steta stvarno, steta para truda i živaca koji se s takvin setupima pocnu s vremnom jest polako ali sigurno.. Respect svakome ko uopće odluči skožit neš jače od base setupa :icon_thumright:
Kako god mislim da je vrijedilo i da ne žališ kaj si slago Racinga, ako ništa imat ćeš kaj pričat unucima.. Izvozio se jesi, izbrašnario jesi. :)
--- Citat: SF2 Freak - 19 Lipanj, 2018, 20:27:43 ---To samo znaci jedno. Od racinga nebih odustao vec kupio bolju radilicu sa vremenom i opet si priustio taj fust i okretaje.
--- Kraj citata ---
.. Ili bio gospodin i prešo na BB ko svi propali čuneri ;D
RunnerSukosan:
Preci ce, na edukaciji je :icon_biggrin:
dario007:
A da na bb blok stavim racinga,tam je jaca radilica? :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju