Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Tomi_ZG:
j****u šteta,al ubi me ak ja tu ne bi nasaftao nekakvog ljepila,nabio sve staro nazad i vozio se
Moram izrazit žaljenje kaj ga nisam isprobao po autoputu :laughing7:
Corector:
Zao mi je sto nije jos potrajalo :angry7: Drago mi je sto sam ga provozao zadnji put i zaista me je iznenadio ker sam konacno proplakao :icon_thumright:
Mislim da bi bilo najbolje da otvorimo fond s donacijama, jer malo tko ima volju slagati tako nesto :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Evo ja doniram bambuću,pa ćemo jedan dan svi to skupa nakrečit ljepilom i diht masom ;D
dario007:
Ma razmisljao sam i o tom ljepilu,ali tome nije mjesto na ovakvom setupu.Onda da opet za 5 dana serafim,vec sam auzrajsal navoje od otvaranja blokova. :laughing3:
Izgubio sam volju,na ovog dailya sjednem,ugrijem dok ne izadjem iz ulice i samo gas.Jucer sam na Aveniji Dubrovnik raspirio 127km/h po satu od sale i nekog nadobudnog lika u golfu 6 splahnuo do 8banki.
Pokraj tog kaj sam izgubio volju nemam ni love za ulaganje,pa to sve skupa vodi ovome...
Jos su dva skutera trosak,koliko god to zvuci smijesno,jer jedan trazi abnormalna ulaganja,a vozi se slabo ili nikako. :sad1:
RunnerSukosan:
To sam ti ja odma reko rade... Jos si ga htio regat, jbg sad cemo te izvest na pravi put :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju