Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (253/268) > >>

zvonkec92:
Nisi majstor ak nemas 5 skutera, ajde jos jednog dva za dijelove, treceg za treci projekat  :laughing7:  Ja uvjek gledam da ih imam nekoliko kad jedan rikne il se serafi, drugi uvjek vozi  :icon_biggrin: i nikad nisam pehaka.

Corector:

--- Citat: zvonkec92 - 27 Travanj, 2018, 23:10:36 ---Nisi majstor ak nemas 5 skutera, ajde jos jednog dva za dijelove, treceg za treci projekat  :laughing7:  Ja uvjek gledam da ih imam nekoliko kad jedan rikne il se serafi, drugi uvjek vozi  :icon_biggrin: i nikad nisam pehaka.

--- Kraj citata ---

E vidis, tak sam i ja radio dok sam imao karbose.
I ostala mi ta navika s purejetima, imam ih 3, a imao ih i vise... i cemu mi sad sluzi rezerva? Da se smilujem vlasnicima karbosa dok cekaju dijelove pa im posudim purejeta. :toothy10:
True story, bez zajebancije, i nikako se otarasit tog glupog osjecaja kojeg su karbosi nametnuli i isprovocirali.

Dax:
Darac cetitam na kupnji i nek te sluzi sto dulje!

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dario007:
Hvala Dax,predstavio sam ga u kratkim crtama u novoj temi...

dario007:
Danas provozana turpija nakon jedno 2-3 tjedna.
Samo cu rec alah te j#bo,kako ovo ide :)

Izbacen je i orginal pia remen,spustao je gadno okretaje.Ubacen malossi specijal kojeg svi mrze i radi savrseno,a pitaj boga kolko je star(dobio rabljenog na poklon).Moram jos malo podici kuplung jer mi upadne u blagu rupu na startu.Temp u voznji idealna(izmedju 60 i 65c)

Smijesak je od uha do uha i sad moze na spavanac  :binkybaby:

E da dacerovs,dosta si me zajebavao s pokrpancem,sad si dobio svoje  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju