Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (254/268) > >>

Corector:
Dobar je to osjecaj kad skuter odstoji.

A pazo sad ovo, ja bio proglasen ludim, a ti ces se zapitat barem. Kad ti skuter tako odstoji, istina da ti nevjerojatno godi osjecaj kako dobri ide ako nisi vozio nesto jos jace u medjuvremenu.
Ali, dal stvarno puni jace u onom prvom stiskanju do kraja?
Ja sam taj fenomen zapazio uvijek, i fakat se radi i tome kao da skuter puni do krajnje kao lud, a onda oslabi i malo razvlaci.

I trebao i imati manji top speed sa specialom.

dario007:
Serijski remen mi je katastrofa radio,bio je gore i kad ste mu vi vadili mast u kombi sa serijskom getribom.
Sad je 13% i malossi specijal podlozen 1mm sajbicom.Dize remen na 104.5mm promjera(nemam pmn01 oznaku jer je stage6 ventilvar,ali su oznacene nasuprotne strane)

Ventilvar je 107mm promjera.

Nisam probavao krajnju ali uspravan napuni 120 gps-a od sale,nisam isao dalje jer sam bio bez kacige i u majici kratkih rukava(bas pohvalno).
Moram ga jednom prilikom zalegnut i izmjerit gps-om,ako ne ide 130gps-a cepam ga sa sjekirom!

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

RunnerSukosan:
Rade tebe uvijek nes sputava u top speedu, tren kaciga,pa auto , pa cesta... Brajo zalegni na auto put pa da vidimo koliko ide, "mogo je" se ne broji :icon_tongue:

Tomi_ZG:
Budemo ga kod Daxa raspirili jedan dan  ;D

dario007:
Nije mi napeto,da mi se mjeri izmjerio bih,totalno nebitan podatak,bitnije je kako dolazi do 115-ak gps-a.

Mjerio sam ono s nardom 125-6gps-a ak se ne varam,al onda je bilo zanimljivo jer smo se ditek i ja zajebavali.On mjerio 117,pa ja 119,pa on 122 pa ja 125.Bilo je pred meet i bilo je fora,sad vise nije.Ako netko izmjeri 125+ gps-a sa 70cc i loga to na forum onda bum zmeril...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju