Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Dax:
Kakvo sranje,bas mi je zao
Kao sto sam rekao i ja bi vjerovatno isao probat sa istim postavkama,mislis si ono.....a kaj ce bit,pa w16 igla je to je tu negdje
Ovo je bas skola za ubuduce,od vece prema manjoj glavnoj i tako sa ler diznom
Sad cu pripazit ako cu ic montirat dell 25
dario007:
Uci na mojoj gresci,pametnije ti je.
Tolko sam se splasio da sam si jos dizni narucio.Sad imam od 50 do 115 u m5,ler dizne i igle.Idemo jako i pametno sad. :toothy10:
Dax:
--- Citat: dario007 - 31 Ožujak, 2018, 11:56:29 ---Uci na mojoj gresci,pametnije ti je.
Tolko sam se splasio da sam si jos dizni narucio.Sad imam od 50 do 115 u m5,ler dizne i igle.Idemo jako i pametno sad. :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ma znam ja to od prije,bez brige
Meni se replica dva puta razletila tako da znam kako je to,dobro nije zbog moje greske nego zbog greske nekog prije,ali ja sam trebao isto pazit i sve premjerit,a ne samo olako svatit
dario007:
Vec se neko vrijeme vozim,skrpao sam racinga sa starim klipom i karikom.Podesio squish na prihvatljivijih 0.6mm i to tako igra dobro.
Nisam se nesto previse bavio stelom,nego nabacio one stare postavke i tako sam dosao na meet,jedino sam 0.2gr lakse rolice stavio i otpustio kuplung,jer je bilo nemoguce krenut punim gasom,cak i kad se punom tezinom nagne na volan.
Izbacio sam i produzenu malossi getribu od 21% i mogu rec da je puno manje momentan sad i kao da manje snage ima u globalu.Jedini plus je sto se izvrsno ispuca na startu.Ovo mogu potvrditi sf2freak i dax,jer su oni probali skuter u obe kombinacije.
Sad kako je zatoplilo je postao trom i nejde kako treba,trebam se poigrat jedan dan pa malo osiromasit pun gas.
Slozio sam bocnu nogaru,posto je centralnu trebalo maknuti radi yasunia.
Zamjenio onaj sjebani amortizer sa rabljenim u dobrom stanju.
Slozio polini cok,da ne moram setat oko skutera kad se pali.
Slozio kineski sat za temperaturu,koristio orginal senzor(neispravan) iz kojeg sam iscupao dijelove i zalio svoj senzor sa tekucim metalom
Naknadno je slozen na stopice da se zica ne frce kad se serafi gore.Zice su lemljene i produzivane.
Evo kako izgleda gotov proizvod:
Jos moram sloziti ventilator koji doma ceka.Pribavio sam kuciste osiguraca,prekidac,ozicenje i ventilator.Treba malo dobre volje i smisliti neke nosace za njega.Ventilator je s nekog malagutija 250-300cc,nezz tocno.Znam da puse ko vrag :)
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
dacerovs:
Sta je to Dario kupio!??
Nova Energija bajo moj!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju