Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
CoK:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Ožujak, 2018, 16:19:43 ---
--- Citat: Corector - 30 Ožujak, 2018, 15:47:22 ---Desava se i najboljima.
Zasto si ne instaliras EGT sondu u granu ispuha? Tebi bi to bilo zanimljivo posto stalno mijenjas omjere smjese i imao bi neke dodatne zakljucke. Oko 70kn te dodje, trebas samo izbusiti rupicu od 5mm na grani i zavariti maticu za M6 sondu.
--- Kraj citata ---
Bio je EGT na jednoj srki 172 prije par godina.... 2-3 puta je cvikala, a izmjerena temperatura ispusnih plinova savrsena ;D
--- Kraj citata ---
:glasses9: jednom od tih 2-3 puta sam ja bio na njemu, sve he bilo dovro na otvorenoj cesti, u grad cim sam usao stao je
Dario....sa svojim znanjem siguran sam da bi dobro slozio BBa, ostavi ove igracke i nakaci pravu masinu :glasses9:
Taj klip/cil/karika voze jos barem tolko ;D
SF2 Freak:
Bio sam dns u posijeti do Daria. Znaci cilindar je nov novcat. Nista mu nije , a klip necu komentirat osim da ga je on vise ostetio serafcigerom dok je metao zegere. Znaci sve je novo. Dihtunzi su ok nemas se kaj brrinuti , namazi ih malo i ostavi prek noci da se osusi diht masa. Vozi to dalje.
Fast Nrg:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Ožujak, 2018, 17:01:14 ---Neće da bude moja,tvoja i Suhijeva škola,a tak bu se najviše navozio ;D
--- Kraj citata ---
Ko tvoj drevo,inace nebi al ovo je bilo jace od mene :toothy9:
Rade tuzno za cut meci to nazad i samo gas dok se ne razleti posle se prebacis na bb i imas pravu mrcinu :headbang:
SF2 Freak:
Tomujev drevoraspo se zbog iglicastog. Prizno i andelko u lagerosu. :icon_thumright:
dario007:
Sad je gotovo,narucio sam novi klip prije nego sam ovog ocistio i odkocio kariku,inace bi vratio nazad ovaj.
Dihtunzi su mrtvi,vec sam ih stavljao na diht masu.Sad se ovaj do cilindra razljepio i moraju novi.
Sad kad sam narucio sve novo,pricekat cu i staviti sve novo gore.Ovaj klip nek stoji u rezervi.Nadam se da cu do meeta to sklopiti,sve ovisi kad ce dijelovi stici.Treba i neku mini razradu napraviti,a vremena je malo... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju