Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
3alfa3:
99% da je zacvikao na pustanje gasa, ali da, zbog opcenito presiromasne smjese. A nis, velis da je cilindar OK, nije katastrofa
Ti si sad u setupu kad se greske ne prastaju, gledanje smjese po boji izolatora svjecice ti vise nije dovoljno prezicno, odnosno, prebrzo dolazi do sranja, a svjecica se ne stigne pocistit temperaturom. Trebao bi kod provjere imat svaki put novu svjecicu koju ces raspilit i gledat koliko je sirok i na kojoj je visini na izolatoru smedji prsten
Googlaj spark plug chop, a to izgleda ovako nekako
RunnerSukosan:
Steta sto se to dogodilo, poznavajuci radeta dovest ce se u red. Nadam se da je zvijer ssto prije na cesti!
dacerovs:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Ožujak, 2018, 14:37:44 ---99% da je zacvikao na pustanje gasa, ali da, zbog opcenito presiromasne smjese. A nis, velis da je cilindar OK, nije katastrofa
Ti si sad u setupu kad se greske ne prastaju, gledanje smjese po boji izolatora svjecice ti vise nije dovoljno prezicno, odnosno, prebrzo dolazi do sranja, a svjecica se ne stigne pocistit temperaturom. Trebao bi kod provjere imat svaki put novu svjecicu koju ces raspilit i gledat koliko je sirok i na kojoj je visini na izolatoru smedji prsten
--- Kraj citata ---
Zalepio je na pustanju gasa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: dacerovs - 30 Ožujak, 2018, 14:42:36 ---Zalepio je na pustanju gasa.
--- Kraj citata ---
To je i logicno - okrataji ne padnu, a dotok nove smjese nedovoljan. Zacvikao bi on i na punom gasu, samo nesto kasnije
dario007:
Ma ne sekiram se,sad je gotovo...Sa onom suzom u oku sam ispusio dve cigare,gledao malo skuter,malo sjekiru i izgleda da sam se smirio.Kazu iskusni da prvo lepljenje najjace boli,poslije se lakse prima.
Klip sam narucio,nema od ovog nista,ako spasim kariku dobro je. :icon_thumright:
3alfa3- Znam da ne prasta,sad mi je dao do znanja.Kad sam na airboxu stelao isao sam skolski i nije bilo problema.Vise sam se ravnao osjecajem,nego bojom svjecice,uostalom na pomacima od 2-3-5 brojeva nebu nista ako se pomicem s one prve upotrebljive dizne,koje je bila 92.Boja svjecice i celo klipa su potvrdivali da je sve okej.Uostalom terao sam ga ko gresnu dusu pa nije bilo nista,a grijao se manje od serijale.
Sad je celo klipa vidno ocisceno i vidno siromasno,iako je boja svjecice okej,iako ima neke sive tragove u samom dnu svjecke.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju