Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (243/268) > >>

3alfa3:

--- Citat: Bore Ši - 27 Ožujak, 2018, 15:23:33 ---Dobro 3alfa3 ako vi kao stariji i iskusniji tako kazete samo sam htio biti kreativan,dario007 bas radi tog vremena razvrtavanja sam dobio tu ideju

--- Kraj citata ---

Ma to kaj sam "star" znaci samo to - da sam "star". Iskustvo ne mora nuzno bit povezano sa tim, znam starije od mene kaj ne znaju kaj je skuter, znaju eventualno natocit auto na benziskoj, ponekad naliju krivo gorivo  ;D

--- Citat: dario007 - 27 Ožujak, 2018, 15:32:09 ---Jedino jos probati kombinaciju sa tvrdim centralnim ili tc-om da ga nateram da malo kasnije krene dizati remen.
--- Kraj citata ---

Znam da znas kaj time dobivas, a kaj gubis. Procjeni kaj ti vise znaci (ako si iscrpio ostalae mogucnosti da rijesis to kaj zelis)  :icon_thumright:

Podsjetilo me na jedan post na nizozemskom forumu prije 10tak godina..... Lik je "skuzio" odnos izmedju kuplunga i kako se prijenos ponasa i dobio je to da na Delti sa bijelim federima krece na preko 7000 okr - sve sto je trebalo je "nagovorit" variomat i polutke da pricekaju sa radom, a ne da krenu prerano. Jer, kaj ti znaci kaj ce obrtaljka pokazivat 7000okr ako je prijenos poceo radit prije toga..... Efektivno, 6000okr je u nekim situacijama "vise" od 8000okr. Na kraju krajeva, zadnji kotac je onaj kojeg zelimo pocet rotirat, a okretaji motora na variomatskom prijenosu znaju ljude zavarat. Na fiksnom prijenosu je puno jednostavnije (1,N,2,3,4,5,6  ;D )

dario007:
Izbjegavao sam taj tc stavljati i evo cijelo vrijeme probavao tezim putem i stvar je okej.Tc sam prvenstveno izbjegavao jer nije linearno drzao okretaje u ubrzanju.Nakon 90ak gps-a su porasli za nekih 200-300 okretaja.
Svakako cu probati i tu opciju,pa odluciti kako mi je bolje... :icon_thumright:

dario007:
Probao sam s autom ovaj race logic,malo sugavo starta ta aplikacija.Baca neke nebulozne brojeve 11.98 do 100 i 13.4 201m sa izlazom 107km/h,0-60 km/h je 5.8s bilo

Sutra cu bas probat sa skuterom,ali mislim da to ne mjeri dobro...

Tomi_ZG:
Misliš da previše pokazuje?

dario007:
Od 0-100 sigurno previse pokazuje,za ostalo nisam ziher,ali mi isto djeluje puno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju