Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (242/268) > >>

3alfa3:

--- Citat: Bore Ši - 27 Ožujak, 2018, 15:12:13 ---Iskreno pitam jer mi je pala fix ideja na pamet da li bi se šta dobilo na startu kad bi se ler gas podigao na okretaje kad skuter starta a to je kolko cca 6-7k rpm ako se ne varam
Btw prošlo mi je isto kroz glavu da to nije možda zdravo za mašinu da čim se hladna upali da odma radi na tolko rpm-a

--- Kraj citata ---

Zaboravi. Iz puno razloga.

Evo jedan o kojem sigurno nisi mislio - ako kuplung spoji na 6000, to ne znaci da ce odspojit kad padnes na 6000 nego vjerojatnije oko 4000.  ;D

dario007:
Pa nema potrebe,za bolji start ga drzis u turazi...neki djelic sekunde se dobije jer se prije navrti do dijela di krece.

Start mi je oko 7200 otprilike i nize od toga nejde,a da ostane dobar start bez rupe...

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 27 Ožujak, 2018, 15:17:24 ---Pa nema potrebe,za bolji start ga drzis u turazi..
--- Kraj citata ---

jedino ispravno

Bore Ši:
Dobro 3alfa3 ako vi kao stariji i iskusniji tako kazete samo sam htio biti kreativan,dario007 bas radi tog vremena razvrtavanja sam dobio tu ideju

dario007:
Nema frke...

Taj start i je velika stavka di se dobija i gubi na dragu.Meni je problem sto s ovom 21% getribom nejde bolje od ovoga kako je.Sajbica je 1.5mm gore,sa 1.7 vec lagano proklizava remen.
Kuplung je naspanan tik malo iznad dijela di je rupa,tako da ga od starta sto manje krene dizati na variomatu.Kod mene remen krene lagano gore od 5500 okretaja.
Centralni feder je najmekaniji,a da stabilno drzi okretaje.
Jedino jos probati kombinaciju sa tvrdim centralnim ili tc-om da ga nateram da malo kasnije krene dizati remen.
Tu bi dobio neku nijansu na startu,ali se gubi u svim ostalim spektrima(jer je veci gubitak na svladavanju tvrdjeg federa).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju