Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
di.ky.73:
Dobro vuce kolega :icon_thumright:
zvonkec92:
A da rekoh ti start bu te malo zezao sa duzom getribom al kad krene ide super. Ja sam ju maknuo sa mine jer mi po gradu stani kreni to samo stvaralo probleme
dario007:
Nisam trebao ici na 21%,to je ekstremno predugo i umire na startu.Zakotura se onda proklizava dugo-dugo i tek onda krene...
Kod kretanja laganim gasom nema problema,ali nije za ispucavanje i hvatanje dobrog starta...
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 14 Ožujak, 2018, 00:23:59 ---Nisam trebao ici na 21%,to je ekstremno predugo i umire na startu.Zakotura se onda proklizava dugo-dugo i tek onda krene...
Kod kretanja laganim gasom nema problema,ali nije za ispucavanje i hvatanje dobrog starta...
--- Kraj citata ---
Da, ovo je sada za nesto tromiji i pazljiviji start uz dobro medjuubrzanje i visoku krajnju brzinu, 7% bi bilo bolje, ali mozda najbolje sa serijskom ako ti je krajnja brzina s njom prihvatljiva.
Zivcani start (ako te smeta) prigusis nesto meksim federima kuplunga na mjeru koja ti odgovara, a i kuplung bi ti bio zahvalan na tome ;D
Vidi kaj ti je bitnije, stvar je kompromisa
*
ja sam iz tog razloga vratio serijsku nakon sto sam probao 13% (odustao odma na prvoj probi) i 7% dulju getribu koju sam vozio par dana (sa 13% nisam uspravno sjedeci mogao navuc prijenos do kraja, sa 7% jesam - setup je bio ipak preslab za 13%, mozda i zbog mojih 192cm visine - otpor zraka). Ipak, kad sam vratio serijsku, bio sam najzadovoljniji. Oko 105 km/h po GPSu uspravan, oko 115 ili malo vise skroz sagnut.
mmario73:
Kada ti bude stigao R1400 tada tek neće biti potrebe za 21%, ali razumem ja tvoj gušt, daj odmah da piknemo 130, ok ali to neće biti za Solidum, sa druge strane sa novim spuhom će ti krajnja biti ista sa kraćim prenosom, tako da će se sa 10 ili 7% najverovatnije potpuno ukomponovati prenos i snaga na ciljanim okretajima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju